Hotelophold med middag for Scandic Friends

Er du medlem af Scandic Friends kan du nyde et hotelophold inkl. 2-retters middag til en særlig medlemsrabat. Book et ophold og nyd en aften uden madlavning og opvask. Overnat i et dejligt værelse og stå op til vores store morgenbuffet.

Ekstra rabat på hotelophold og middag for Scandic Friends

Har du brug for et afbræk i hverdagen fra de huslige pligter, eller vil du gerne forkæle én du holder af, hvorfor så ikke booke et weekendophold inkl. en lækker to-retters menu på Scandic? Alt efter hvilket hotel du vælger, kan du opleve forskellige Scandic-menuer - alle lavet af gode og friske råvarer og afstemt i forhold til sæsonen. Tilbuddet gælder på vores hoteller i Danmark, der har restaurant, i weekender i 2017.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen i hotellets restaurant ekskl. drikkevarer. Vælg blandt udvalget på menukortet eller blandt køkkenchefens valg
  • Overnatning for børn under 13 år på forældrenes værelse er uden beregning
  • Stor morgenbuffet
  • De sædvanlige Scandic-fordele

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest dagen før, du ønsker middagen på ét af vores hoteller
  • Gælder fra fredag til søndag i 2017

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden FGF.

Det med småt!
Tilbuddet gælder for Scandic Friends-medlemmer og er begrænset af antallet af tilgængelige værelser per hotel, og på hellidage har ikke alle hoteller åbent. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller aftaler. Ophold- og restauranttilbuddet skal bookes senest dagen før, du ønsker middagen på én af vores restauranter. Den inkluderede to-retters middag serveres på ankomstdagen (den første aften) for voksne. Såfremt børn under 13 år skal spise med, afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi reserverer et bord til dig i restauranten som udgangspunkt til kl. 19.00, men du kan ændre tidspunktet ved at kontakte det pågældende hotel.
Bookingvilkår