Hotelophold tilbud

Mange websites i dag tilbyder hotelophold til gode priser, men her på vores website finder du den bedste pris på et Scandic hotelophold i både hverdage og weekender.Tilbud på hotelophold - alle dage!

For at være sikker på at få den bedste pris, skal du bestille dit hotelværelse her hos os. Book i dag og spar op til 25%.

Vores bedste pris online gælder alle 280 Scandic hoteller i 6 lande. Indtast dine ønsker i bookingmodulet og du vil med det samme få vist vores bedste pris på dit valgte hotel! Ingen særlig bookingkode er påkrævet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Når du booker dit hotelophold online opnår du de samme fordele, som du altid gør hos Scandic. Du får:

  • Hotelophold i delt dobbeltværelse
  • Vores mange Scandic fordele, som altid følger med når du bor hos os
  • Børn under 13 år bor for 0 kr. hos forældrene
  • Stor morgenbuffet*
    *Morgenbuffet er ikke inkluderet på Scandic i Tyskland og Polen og udvalgte signaturhoteller i Sverige og Norge, men er mulig at vælge som tilkøb.

Kan jeg booke alle ugens dage?

Ja, Scandics tilbud på hotelophold gælder alle ugens dage og hele året rundt. Vi vil gerne yde den bedste service og give vores gæster de bedste rabatter uanset om det er hverdag, weekend, sommer eller vinter.

Hvad skal du være særligt opmærksom på?
Du kan booke online helt op til ankomstdagen og stadig opnå rabat. Prisen er afhængig af tilgængelighed. Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres på kreditkort ved reservationstidspunktet. For at opnå tilbuddet skal du booke online enten via Scandics website eller mobilsite. Morgenbuffet er ikke inkluderet på Scandic i Tyskland og Polen og udvalgte signaturhoteller i Sverige og Norge, men er mulig at vælge som tilkøb. Børn under 13 år bor uden beregning. Der tages forbehold for at nogle hoteller kan være udsolgte eller ikke tilgængelige på den valgte dato.
Bookingvilkår