Besøg Jamie's Italian på hotel Scandic Anglais

Jamie Olivers succesfulde restaurantkoncept er nu kommet til hotel Scandic Anglais i Stockholm. På Jamie's Italian drejer det sig om at kombinere enkle italienske, traditionelle smagsoplevelser med naturlige og friske ingredienser. Book vores tilbud, og nyd maden i et autentisk og afslappet miljø, og overnat bekvemt på hotel Scandic.

Hotel Scandic Anglais er et oplagt mødested for både de lokale og hotellets gæster. Stockholms bedste shoppingmuligheder ligger lige om hjørnet, og det er nemt at komme til byens turistattraktioner og museer fra hotellet. Benyt dig af muligheden for at besøge relaxafdelingen på hotellet, nyd vores spa, eller motioner i fitnessrummet. Vælg hotel, dato og antal personer i bookingmodulet til højre. Brug bookingkoden JAMIE.

I pakkeprisen indgår

  • To-retters måltid på Jamie's Italian på ankomstdagen
  • En hotelovernatning
  • Vores populære morgenbuffet
  • Alle de sædvanlige Scandic-fordele

Pris

Fra 115 EUR (1050 SEK) pr. person i et delt dobbeltværelse. Et enkeltværelse vil blive pålagt et ekstra gebyr på 21 EUR (200 SEK).

Hvornår er pakken gyldig?

Gyldig fredag-søndag i perioden 24. oktober 2014 - 31. december 2015, samt alle ugedage i udvalgte ferieperioder. Kontakt hotel Scandic Anglais +46 8 517 340 00, eller send en e-mail til anglais@scandichotels.com, hvis du har spørgsmål.

Det med småt
Må ikke kombineres med andre tilbud og gælder kun, hvis der er ledige værelser. Bookinger kan ændres eller afbestilles op til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling tages i forbindelse med dit ophold. Morgenbuffet er med i prisen.
Bookingvilkår