Julefrokost 2017 på Scandic

Kan du dufte det? Det er en duft af nostalgi. Af lune rødspættefileter med remoulade og citron. Af sprødstegt and med æblekompot og af risalamande med varm kirsebærsauce. Og vi lover, at det smager lige så lækkert, som det dufter. Vi dækker op til årets julefrokost 2017, og alle er inviteret! Lad os blot sørge for, at du og dine kolleger får en sjov og mindeværdig aften. Den starter med maden og fortsætter på dansegulvet.

Nyd årets firmajulefrokost 2017 på Scandic

Selvom det måske er lidt tidligt at komme i julestemning, så er det ikke for tidligt at planlægge årets julefrokost 2017 - tværtimod. Har du styr på din julefrokost? Ellers har vi de perfekte rammer til dig, som gerne vil holde julefrokost i smukke, moderne omgivelser, men med alle de klassiske traditioner som hører julen og særligt julebordet til. Glæd dig til både dine og julens favoritter som fx den sprødstegte and eller en god gammeldags kryddersild. Hos os finder næsten alle sin personlige favorit på julebordet.

Pris

Kontakt det ønskede hotel for at høre netop deres priser. Prisen afhænger af den pakke, som du vælger at sammensætte til dit arrangement.

Julebuffet eller julemenu?

Du har flere muligheder, når du holder din julefrokost hos os. Stil sulten i vores lækre buffet, som er særligt sammensat, så den indeholder alle julens favoritter, eller få skræddersyet en julemenu særligt til dit selskab. Kontakt det ønskede hotel for at høre mere om netop deres menu.