Julefrokost på Scandic Hvidovre

Scandic Hvidovre slår dørene op til en julefrokost, I sent vil glemme. Uanset om I kommer 2 eller 250, har vi plads til alle. Her kan I holde jeres julefest i moderne og afslappede omgivelser - og I kan få luftet danseskoene, når vores husorkester spiller op til dans. Vi glæder os til at se dig og dit selskab!

årets julefest i Hvidovre

På Scandic Hvidovre slår vi dørene op til årets julefest, hvor alle kan være med. Vi sørger for stemningen og servering af alle julens favoritter. Det eneste I behøver at medbringe er jeres dansesko, for ud på aftenen spiller vores husorkester op.

Underholdning

Når aftenens lækre julebuffet er indtaget, kan du glæde dig til livemusik fra vores husorkester. Udnyt muligheden for at få luftet danseskoene, give kollegerne en tiltrængt svingom eller blot nyde musikken fra det velspillende band.

Priser 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder hos os og vores forskellige priser. Vi har to faste pakker, som du også har mulighed for at vælge, når du holder julefrokost hos os:

1. Pakke - 789 kr. pr. person
Indeholder velkomstdrink, julebuffet og drikkevarer (øl, vand, vin og kaffe/te)

2. Pakke - 989 kr. pr. person
Indeholder velkomstdrink, julebuffet og drikkevarer (øl, vand, vin og kaffe/te) samt spiritus fra kl. 21.30 - 01.00

Overnatning

Slip for at bekymre dig om besværlig transport hjem. Når du holder julefrokost hos os, er din seng for natten kun få skridt væk. Book et værelse i forbindelse med din julefrokost og vågn op til vores store morgenmadsbuffet, der er inkluderet i prisen. Kontakt os evt. direkte for at høre mere om vores favorable julepriser.