Børn spiser uden beregning

Vi forvandler jeres familieophold til en oplevelse, I aldrig glemmer. Check ind på et af Scandics hoteller i Berlin med dine børn, og få et par vidunderlige dage sammen. Og som prikken over i’et skal du ikke betale for de små.

Sommerferien bliver en særlig oplevelse for familier med børn. Besøg Berlin med dens utallige aktiviteter og seværdigheder for børn. Vi har sammensat et par rejsetips til dig.

Bo på enten Scandic Berlin Kurfürstendamm eller Scandic Berlin Potsdamer Platz. Begge hoteller ligger centralt og har gode forbindelser til offentlig transport.

Børn spiser uden beregning hos Scandic

Vi tilbyder de små (under 13 år) vores varierede morgenmad, lækre frokoster og en børnemenu til aften – ​alt sammen uden beregning!

Hvad er inkluderet?

  • Børn under 13 år bor (på forældrenes værelse) og spiser uden beregning
  • Velkomstgave ved ankomst til vores hotel
  • Børnehjørne med sjove spil
  • Morgenbuffet til børn (ekstra Sigge-buffet til børn på Potsdamer Platz)
  • Lav dine egne vafler
  • Børne-tv og Disney Channel på værelset
  • 83 børnemagasiner i den gratis PressReader

Hvornår gælder tilbuddet?

Tilbuddet gælder fra 10. juli til 31. august 2017.

Hvordan kan jeg booke?

Du får automatisk tilbuddet, når du rejser med børn. Du skal bare booke et af vores tilbud i den online bookingproces uden en bookingkode. For at være sikker på at værelset har den perfekte størrelse, skal du oplyse det præcise antal voksne og børn, når du booker!

Det med småt
Tilbuddet gælder for ophold fra 10. juli til 31. august 2017. Under opholdet får alle medrejsende børn under 13 år morgenmad, frokost og aftensmad i vores restaurant (afhænger af tilgængelighed). Bemærk: Du skal booke et familieværelse med tilstrækkelig plads. Tilbuddet er kun gyldigt i kombination med vores priser (Save, Flex, kampagnepriser). Læs vores vilkår og betingelser.