20% til Kræftens Bekæmpelse

Som medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark. Tag på et skønt forårsophold eller nyd påskeferien med familien.

20% Til medlemmer af Kræftens bekæmpelses fordelsprogram

Partnertilbud 20%

Planer for påsken? Tag familien eller en, du holder af, med på et afslappende hotelophold i Danmark. Med 26 hoteller fordelt over hele landet, er der noget for enhver smag. Glæd fx børnene med sjove forlystelser i LEGOLAND, nyd foråret i Aalborg Zoo eller oplev 'Påske i Tivoli'. Er I mere til shopping og storbystemning, så lad forårsturen gå til Aarhus eller København

Som medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram får du 20% rabat i påskeferien og alle weekender. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder, inkl. hele påskeferien (12. - 22. april)

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden KBE

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2019.
Bookingvilkår