20% til Kræftens Bekæmpelse

Som medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark. Brug et par dage på at forkæle dig selv, eller vis dine børn vores fantastiske kongerige.

20% Til medlemmer af Kræftens bekæmpelses fordelsprogram

Partnertilbud 20%Det er koldt og mørkt derude. Efteråret er over os, og 2017 går snart på hæld. Trænger du til lidt fornyet energi og noget godt at både lune dig på og glæde dig til? Når du er medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram, får du 20% rabat på ophold på alle vores hoteller i Danmark.

Vågn op til et endnu bedre nytår!

Når du ikke at lade alle batterier op i den søde juletid, så kan du trække stikket ud på et af vores hoteller i fx januar eller februar 2018. Lad op, hvil ud og spring direkte fra sengen og ind i det nye år med masser af ny energi!

Benyt muligheden for at forkæle dig selv og den du holder mest af, eller vis dine børn Danmark. Vi har 24 fantastiske hoteller fordelt over hele landet. 
Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2018
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden KBE

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2018.
Bookingvilkår