20% til Kræftens Bekæmpelse

Som medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram får du 20% rabat på ophold på vores hoteller i Danmark. Brug et par dage på at forkæle dig selv, eller vis dine børn vores fantastiske kongerige.

20% Til medlemmer af Kræftens bekæmpelses fordelsprogram

Partnertilbud 20%Det er koldt og mørkt derude. Vinteren er over os, og dagene er korte. Heldigvis lurer foråret lige om hjørnet, og vi kan begynde at glæde os til flere timer undendøre. Planlæg en lille påske-get-away med familien eller en, du holder af, og se frem til storbyshopping, museumsbesøg eller noget helt tredje. Når du er medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram, får du 20% rabat på ophold på alle vores hoteller i Danmark.

Træk stikket og nyd foråret

Sig farvel til vinterhi og goddag til forår og fornyet energi. Nyd påskeferien på et af vores mange hoteller i Danmark og brug fridagene til bare at koble helt af eller på at se nogle af de mange byer og fine attraktioner, som det danske land har at byde på. Som medlem af Kræftens Bekæmpelses fordelsprogram får du 20% rabat i påskeferien og alle weekender.  

Benyt muligheden for at forkæle dig selv og den du holder mest af, eller vis dine børn Danmark. Vi har fantastiske hoteller fordelt over hele landet. 
Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden KBE

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2018.
Bookingvilkår