PlusKort sparer 25% på to overnatninger

Book to sammenhængende nætter og spar 25% på hotelophold, som PlusKort-medlem. Gælder for alle vores hoteller i Danmark.25% rabat til PlusKort

Som PlusKort-medlem har du adgang til gode rabatter og tilbud hos Scandic. I weekender, på helligdage og i udvalgte ferieperioder får du f.eks. 25% rabat på dit hotelophold i Danmark, når du booker to sammenhængende nætter. Prisen er altid afhængig af tilgængelighed. Vi har hoteller fordelt over hele Danmark - besøg bl.a. København, Aalborg eller Odense.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbuddet?

  • Du kan benytte dig af tilbuddet fra fredag - søndag, på helligdage og alle dage i udvalgte ferieperioder. Prisen er altid afhængig af tilgængelighed.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book tilbuddet online og anvend bookingkode PL2
    Husk at booke to sammenhængende nætter for at opnå din rabat.

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes helt op til og med ankomstdagen. Tilbuddet kan benyttes fredag-søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende dage for at opnå rabat. Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort debiteres på reservationstidspunktet. Kun medlemmer af PlusKort kan benytte sig af dette tilbud.
Bookingvilkår