LO Plus medlem sparer 25% på to overnatninger

Trænger du og dine nærmeste til at komme lidt væk fra hverdagen - væggene, der skal males, græsset, der trænger til at blive slået og alle de andre gøremål - så anbefaler vi et ophold hos Scandic. Her ordner vi madlavning, oprydning og opvask. Book 2 sammenhængende nætter på hotel i Danmark og spar 25% på opholdet.

25% rabat til medlemmer af LO Plus

Når du er medlem af LO Plus, har du adgang til gode rabatter og tilbud hos Scandic. I weekender og udvalgte ferieperioder får du f.eks. 25% rabat på dit hotelophold i Danmark, når du booker to sammenhængende nætter. Vi har hoteller i hele Danmark - besøg bl.a. København, Aalborg eller Odense.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbuddet?

Du kan benytte dig af tilbuddet fra fredag - søndag og hver dag i udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book tilbuddet online og anvend bookingkode PL2
    Husk at booke to sammenhængende nætter for at opnå din rabat.

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes helt op til og med ankomstdagen. Tilbuddet kan benyttes fredag-søndag og i udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende dage for at opnå rabat. Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort debiteres på reservationstidspunktet. Kun medlemmer af LO Plus kan benytte sig af dette tilbud.
Bookingvilkår