2 nætter inkl. middag for medlemmer af Visma LogBuy

Giv slip på hverdagen derhjemme, smid benene op og lad vores dygtige kokke stå for middagen. Som medlem af LogBuy kan du booke 2 overnatninger inkl. middag på ankomstdagen for blot 975 kr. pr. person.Visma LogBuy partnertilbud - 2 nætter inkl. middag

Er der gået lidt for meget hverdag i den? Har I glemt at prioritere tid til hinanden? Så er vi klar med et bud på en løsning - 2 nætter på hotel inkl. middag på ankomstdagen. Dette tilbud kan blive jeres næste dejlige oplevelse sammen for blot 975 kr. pr. person.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen (efter køkkenchefens valg)
  • Stor morgenmad begge dage
  • Fri WiFi
  • Alle de sædvanlige Scandic fordele

Hvornår kan jeg benytte mig af opholdet?

  • Du kan benytte dig af opholdet i fredag - søndag og hver dag i udvalgte ferieperioder. 

Hvordan booker jeg opholdet?

Opholdet bookes online med bookingkoden PAD.

Bemærk at du skal vælge 2 dages ophold for at få tilbuddet vist.

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes på udvalgte hoteller i Danmark. Middagen serveres på ankomstdagen og drikkevarer er ikke inkluderet. Middagen består af 2 retter efter køkkenchefens valg. Beløbet debiteres kreditkort på reservationstidspunktet. Bookinger kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kun medlemmer af Visma LogBuy kan benytte sig af tilbuddet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bookingvilkår