Spar 25% på 2 overnatninger som medlem af LogBuy

Er du medlem af LogBuy kan du spare 25% på hotelophold, når du booker 2 sammenhængende dage. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark.

Spar 25% på hotelophold som medlem af LogBuy

Grib chancen og nyd et hotelophold. Som medlem af LogBuy kan du spare 25% på ophold i weekender og udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende nætter for at opnå rabatten. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark.

Har du brug for inspiration til, hvor turen skal gå hen? Glæd børnene med sjove og klodsede oplevelser i LEGOLAND. Parken fylder 50 år i 2018, og det betyder masser af sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle hele sæsonen igennem.  

Flere af vores hoteller ligger kun en kort køretur fra Billund, og giver derfor et perfekt udgangspunkt for en tur i LEGOLAND. Bo fx på: 

Scandic Jacob Gade i Vejle 

Scandic Bygholm Park i Horsens

Scandic Kolding i Kolding 

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book senest 31. december 2019.
  • Benyt dig af tilbuddet fredag - søndag og hver dag i udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

Book tilbuddet online og anvend bookingkoden SL2

Husk at vælge 2 sammenhængende dage for at få din rabat.

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes helt op til og med ankomstdagen. Tilbuddet kan benyttes fredag-søndag og i udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende dage for at opnå rabat. Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort debiteres på reservationstidspunktet. Kun medlemmer af LogBuy kan benytte sig af dette tilbud.
Bookingvilkår