Spar 25% på 2 overnatninger som medlem af Visma LogBuy

Er du medlem af Visma LogBuy kan du spare 25% på hotelophold, når du booker 2 sammenhængende dage. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark.Spar 25% på hotelophold som medlem af Visma LogBuy

Når vinterens kulde bider, er det rart med noget at glæde sig til. Hvorfor ikke gribe chancen og varme dig ved udsigten til et hotelophold? Som medlem af Visma LogBuy kan du spare 25% på ophold i weekender og udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende nætter for at opnå rabatten. Vælg mellem alle vores 28 hoteller i Danmark. 

Nyd efteråret i Danmark

City-break med udsalg  

Er I til kultur, shopping, og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade turen gå til Aarhus eller København. Kribler det i kroppen for at tage på udsalg i storbyerne, har vi hoteller i København og Aarhus, der kun ligger en ganske kort gåtur fra de bedste shoppingmuligheder.

Romantisk get-away  
Er det tid til at komme lidt væk på en romantisk tur med én, du holder af? Så kan I hos Scandic Palace Hotel nyde hinandens selskab i flotte omgivelser og opleve spændende København. I kan også nyde en tur i parken ved vores istandsatte herregård Scandic Bygholm Park i Horsens.
Børnene med på tur  
Tag en tur til enten Nord- eller Sønderjylland hvor vi har oplevelser for barnlige sjæle i alle aldre. Besøg Scandic The Reef i Frederikshavn og mærk varmen i vores indendørs badeland eller oplev alle seværdighederne i Sønderborg hos Scandic Sønderborg.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Benyt dig af tilbuddet fredag - søndag og alle dage i udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book tilbuddet online og anvend bookingkoden SL2
  • Husk at vælge 2 sammenhængende dage for at få din rabat.

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes helt op til og med ankomstdagen. Tilbuddet kan benyttes fredag-søndag og i udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende dage for at opnå rabat. Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort debiteres på reservationstidspunktet. Kun medlemmer af Visma LogBuy kan benytte sig af dette tilbud.
Bookingvilkår