Mødetilbud Berlin og Hamborg

Hvad enten det er et fodboldhold til en udekamp, en virksomhed på en forretningsrejse eller medlemmer, der deltager i en konference – på Scandic får vi hver tiende gæst til at smile. Book dit ophold for op til 150 personer hos, og spar hotelværelsets eller mødepakkens pris for hver tiende gæst.

I Berlin og Hamborg er hotelværelser til store grupper (fra 10 personer) billigere end nogensinde i første kvartal af 2017. Book dit gruppeophold eller din konference på et af vores hoteller i Berlin på Potsdamer Platz eller Kurfürstendamm, og hver tiende konferencegæst bor uden beregning. Planlæg din konference på vores hotel i Hamborg, og hver tiende konferencedeltager deltager gratis.

Hver tiende deltager nyder konferencen uden beregning.

I Hamborg gælder dette tilbud eksklusivt for konferencer med op til 120 personer. Hver tiende gæst nyder Scandics mødepakke uden beregning. Send koden "KICKOFF17" til følgende e-mailadresse:

Hver tiende deltager bor uden beregning

I Berlin gælder dette tilbud for events og grupper med op til 150 personer. Hver tiende gæst bor på vores hoteller uden beregning. Send koden "KICKOFF17" til følgende e-mailadresse: