25% rabat på ophold og middag til Ældre Sagen

Nyd en lækker middag i skønne og afslappede omgivelser på et valgfrit Scandic hotel i Danmark. Som medlem af Ældre Sagen tilbyder vi dig 25% rabat på hotelophold inkl. to-retters middag. Efter en god nats søvn, vågner I op til vores store, lækre morgenmad, der naturligvis er inkluderet i tilbuddet.Rabat på ophold og middag som medlem af Ældre Sagen

Få 25% rabat på hotelophold og 2-retters middag på vores hoteller i Danmark. I vores menuer går vi højt op i at buge sæsonens råvarer, så du altid er sikret en gastronomisk oplevelse. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra fredag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden AE2

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit Ældre Sagen medlemskort ved check ind. Drikkevarer er ikke inkl. i pakken og tilkøbes i restauranten. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår