Fordele for dig som medlem af Club BroPass

Når du er medlem af Club BroPass er der gode rabatter at hente hos Scandic. Alle medlemmer af Club BroPass kan nemlig med fordel booke den næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier - så sparer I 20% på opholdet. Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af Club BroPass

Fordele til medlemmer af Club BroPass | Partnertilbud | Scandic HotelsEr det tid til at komme væk fra dagligdagens trummerum og bare nyde tid med hinanden, så snup et afslappende hotelophold. Måske vi kunne friste med en weekend i København, Aarhus eller Odense? Som medlem af Club BroPass får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden OER

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at oplyse dit kundenummer, samt fremvise din rabatkupon ved check ind. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår