Overnatning - Saturday Night Fever i København

Kan du heller ikke sidde stille, når du hører 80'er discohits som Stayin' Alive, If I Can't Have You og Disco Inferno? Så har du god grund til at glæde dig til foråret 2017! Her kan du nemlig opleve den den storslåede musical Saturday Night Fever, når den for første gang rammer Danmark. Musicalen sættes op i Falconer salen på Frederiksberg i København. Få den ultimative musical aften med en overnatning på et af vores hoteller i København og spar 20% på opholdet. Tilbuddet gælder alle de aftener, musicalen spiller.Overnatning efter musicalen Saturday Night Fever i København

Saturday Night Fever The Musical i København med overatning | Foto: Miklos Szabo | Scandic Hotels

Nu kan du endelig opleve Saturday Night Fever live, når musicalen rammer København i foråret 2017. Med Silas Holst i spidsen er du sikret en storslået musical aften med de støste Bee Gees hits, kæmpe live orkester og 30 dygtige dansere, skuespillere og musikere.

Få den ultimative musical aften med overnatning på et af vores hoteller i København. Du sparer tilmed 20% på opholdet, når du viser din musicalbillet ved check ind.

Hvad er inkluderet i tilbuddet

Priseksempler

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

Book tilbuddet til og med ankomstdagen.

Spar 20% på dit ophold de dage, hvor musicalen spiller (onsdag til søndag fra den 17. marts - 9. april).

Hvordan booker jeg tilbuddet?

Book tilbuddet online og anvend koden SEV

Det med småt
For at opnå rabatten skal du fremvise gyldig billet til Saturday Night Fever The Musical i Falconer Salen. Book tilbuddet til og med ankomstdagen. Du kan annullere eller ændre din booking indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
Bookingvilkår