Påsketilbud - Spar 25% i Tyskland og Polen

Vil du opleve påsken i en af de smukkeste byer i Tyskland eller Polen? Lige nu kan du spare 25% på ophold i påsken på vores udvalgte tyske og polske hoteller. Tilbuddet gælder ophold i perioden 12. og 28. april 2019.

Hvor skal din påskeferie gå hen i år. Hamborg, Berlin - eller måske Gdansk? Vælg din favorit destination, og overrask dem du holder af med et skønt ophold. Du kan booke tilbuddet her på vores website fra 5. februar til 28. april 2019.

Hvornår og hvor?

Tilbuddet er gyldigt på vores hoteller i Tyskland og Polen fra 12. til 28. april 2019 og kan bookes frem til 28. april 2019. Du får 25% rabat på hver overnatning. Tilbuddet gælder udvalgte værelsestyper og afhænger af ledige værelser. Bookinger kan ikke refunderes.

Hvordan booker jeg?

Vælg et af vores hoteller i Tyskland eller Polen samt den ønskede dato i bookingvinduet øverst til højre på denne side. Du kan med det samme se, om der er ledige værelser på hotellet. Rabatprisen vises som “Særtilbud”.

Hvad er med i prisen?

FRANKFURT AM MAIN

Nyd den imponerende udsigt til Frankfurts skyline på Scandic Frankfurt Museumsufer. Du får masser af forårsfornemmelser i storbyen med en sejltur på Main-floden eller et besøg på Frankfurts påskemarked.

HAMBORG

Havnebyen er virkelig skøn i årets første måneder. Gå langs Speicherstadt i middagssolen, og kom i forårshumør med en særlig påskekoncert i Laeiszhalle. Ved mindst to overnatninger kan du booke vores påsketilbud på Scandic Hamburg Emporio.

BERLIN

En storby, hvor alle er velkomne. Oplev den tyske hovedstad. Hvad enten det gælder Berlins forårsfestival, påskemarkedet på den berømte Alexanderplatz eller måske endda byens halvmaraton, kan du få en skræddersyet påskeoplevelse. Besøg et af vores to centralt beliggende Scandic hoteller, Potsdamer Platz eller Kurfürstendamm.

DANZIG

Påskestemningen breder sig også på den baltiske kyst i Polen. Byen kan prale af farverige historiske bygninger og en smuk gammel bydel, som ligger inden for gåafstand af Scandic Gdansk. Book vores påsketilbud, og bo mindst to nætter i Gdansk.

BRESLAU

Polen har mange påsketraditioner. Når du bor på Scandic Wroclaw, kan du opleve en farverig kirkefestival og markederne med kunsthåndværk i den nærliggende gamle bydel. Book vores påsketilbud, og bo mindst to nætter i Wroclaw.

Det med småt 
Tilbuddet gælder ophold på Scandics hoteller i Tyskland og Polen fra 12. til 28. april. Rabatten på 25% gælder vores flex-pris og tilføjes automatisk under bookingprocessen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Det senest kan bookes 28. april 2019 og gælder udvalgte værelseskategorier. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og afhænger af ledige kapacitet. Reservationen kan ikke ændres eller afbestilles. Beløbet opkræves på dit kreditkort, når du har gennemført bookingen. Morgenmad er ikke inkluderet, men den kan tilføjes når som helst på hotellet. Læs vores politik.