Oplev Hamborg, all-inclusive-pakke

Oplev Hamborg – uden besvær eller stressende planlægning. Vi klarer det hele for dig, da vores rejsepakke giver dig alt, hvad du har brug for til en afslappet kort tur.

Oplev Hamborg – pakken, der har det hele

Book en rejsepakke senest den 24. december 2018, og lad os klare det hele. Med dette eksklusive 2-dages ophold på Scandic Hamburg Emporio lige i Hamborg centrum, bliver alle ønsker opfyldt. Nyd følgende i løbet af dit ophold som en del af pakken:

2-dages ophold Inklusive morgenmad
3-retters middag* den første aften HHV-billetter til lokal, offentlig transport

*Kokkens valg

Hvad mere er inkluderet?

Hvornår gælder tilbuddet?

Tilbuddet er gyldigt hver dag indtil den 31. december 2018, afhængigt af ledige værelser. Bemærk, at du skal bestille et 2-dages ophold for at benytte dig af dette tilbud. Book alene eller sammen med en anden person, mindst 7 dage før ankomstdatoen.

Hvordan kan jeg booke?

Du booker online mindst 1 uge før ankomst og senest den 24. december 2018. En bookingkode er ikke nødvendig.

Pris for hotelpakken

Prisen for denne hotelpakke er afhængig af vores flexpris (dagspris). For at se prisen på pakken skal du vælge hotel, ankomst- og afrejsedato samt antallet af gæster i bookingmodulet. 

Det med småt
Dette pakketilbud er gyldigt for et ophold på Scandic Hamburg Emporio indtil den 31. december 2018 og kan bookes indtil den 24. december 2018. Det inkluderer et ophold på 2 nætter for 1 eller 2 personer, inklusive morgenmad, 3-retters middag på ankomstdagen og en HHV 2-dages billet (per person) til vores flexpris, som automatisk opkræves til dagsprisen under bookingprocessen. Tilbuddet kan ikke kombineres med noget andet tilbud. Booking afhænger af ledige værelser på hotellet. Der kan ikke bookes på event- og messedage. Bookinger kan ændres eller afbestilles uden beregning indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Efter det tidspunkt vil 90% af hele opholdet stadig blive opkrævet.
Læs vores bookingvilkår her.

De kombinerede rejsetjenester, der tilbydes, udgør en del af en pakkerejse, iht direktiv (EU) 2015/2302. Mere information omkring centrale rettigheder, iht direktiv (EU) 2015/2302.