Optjen 3.000 ekstra point

Kom godt fra start i efteråret! Som medlem af Scandic Friends på Top Floor er du meget vigtig for os. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at komme lidt bedre fra start i efteråret med et unikt tilbud - eksklusivt for Top Floor medlemmer. Optjen 3.000 ekstra point pr. overnatning, når du overnatter mandag - torsdag i september.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Sådan optjener du 3.000 ekstra point pr. overnatning

 

  • Book et pointkvalificerende ophold fra mandag - torsdag på et af vores hoteller i september
  • Registrer dig nedenfor med koden: NEW17DOUBLE
  • Hver pointkvalificerende nat i løbet af denne periode vil give dig 3.000 ekstra Scandic Friends point

Har du allerede booket ophold i september? Du kan stadig få 3.000 ekstra point for hver af disse overnatninger. Du skal blot registrere dig nedenfor.

Sådan benytter du tilbuddet

  1. Vælg "allerede medlem" nedenfor
  2. Indtast koden NEW17DOUBLE
  3. Book ophold mandag - torsdag i september

Husk at du altid optjener 10% point ekstra pr. overnatning, når du booker dine overnatninger online på vores website.

Det med småt
Dette tilbud gælder i september for ophold mellem mandag og torsdag. For at få glæde af tilbuddet skal du booke pointkvalificerende overnatninger. En pointkvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, frinætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for pointkvalificerende overnatninger. Har du allerede booket ophold i september, skal du registrere dig med koden, inden du afholder dit ophold.

Aktiver