Level up! spring direkte op på Level 2

Du er en vigtig kunde for os, og derfor vil vi gerne tilbyde dig en unik mulighed - meld dig ind i Scandic Friends og bliv medlem på Level 2 med det samme!

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

BO OFTERE OG FÅ FLERE FORDELE

Som medlem af Scandic Friends kan du nyde flere fordele. Du optjener point, når du bor hos os og spiser i vores restauranter (husk, at sætte alle dine køb på din værelsesregning). Du kan bruge dine point på bonusnætter hos os eller på fordele hos vores partnere. Du få også andre fordele som fx 20% rabat på ophold og 10% på maden i vores restauranter i de fleste weekender og ferieperioder.

Scandic Friends har fem medlemslevels. Som regel starter man på Level 1 - men du får muligheden for at springe op på Level 2 med det samme.

Fordele på Level 2

 • Optjen point på ophold og mad
 • Restaurantvoucher på 50 kr. for hver kvalificerende overnatning du har hos os*
 • 230 bonuspoint, når du booker på vores website
 • Bo 2, betal for 1
 • 20% rabat på ophold i de fleste weekender
 • 10% rabat på maden i vores restauranter og shops i weekender
 • Særlige priser i udvalgte ferieperioder

*Kvalificerende overnatninger

Om tilbuddet

 • For at aktivere tilbuddet skal du bruge en gyldig promokode.
 • Med dette tilbud opgraderes nye og eksisterende medlemmer til Level 2. Medlemmer som allerede er på et højere level forbliver på samme level.

Nyt medlem?

Hvis du ikke allerede er medlem af Scandic Friends, skal du klikke på knappen "Bliv medlem" nedenfor og derefter udfylde promokoden og din kontaktinformation. Din nye medlemskonto vil blive opgraderet til Level 2 indenfor 48 timer.

Allerede medlem?
 1. Log ind på din medlemskonto
 2. Vælg "Allerede medlem" på denne side
 3. Din medlemskonto vil blive opgraderet til Level 2 inden for 48 timer

Aktiver