Dobbelt op på nætter

Vi vil gerne forkæle dig, der er medlem af Scandic Friends og bor hos os i efteråret. Derfor tæller vi dine nætter dobbelt i perioden 25. august - 30. september.

Kom dobbelt så hurtigt til næste level

Det er en tid, hvor vi alle kan trænge til lidt ekstra forkælelse. Derfor vil vi gerne forkæle dig, der er medlem af Scandic Friends, og som bor hos os i perioden 25. august til 30. september ved at tælle dine nætter dobbelt. På den måde kommer du dobbelt så hurtigt til næste level - og til endnu flere fordele.

Få dine nætter til at tælle dobbelt

  • Book og afhold en eller flere kvalificerende overnatninger i perioden 25. august - 30. september på vores hoteller i Danmark, Norge, Sverige eller Finland (check-ud dato senest d. 2. oktober)
  • Aktivér tilbuddet nedenfor ved at bruge koden WELCOMEBACK
  • Uanset hvor mange nætter du bor hos os i perioden, vil hver overnatning tælle dobbelt

Vær opmærksom på, at vi tæller dine overnatninger dobbelt, men at du ikke får dobbelt antal nætter i dit ophold. Du modtager heller ikke dobbelt antal point.

Aktivér tilbuddet

  • 1. Vælg "allerede medlem" via linket nedenfor
  • 2. Log ind på din medlemsprofil
  • 3. Koden er automatisk udfyldt
  • 4. Klik "Aktivér"
  •  

Herefter vil dine overnatninger hos os frem til 30. september (senest udcheckning d. 2. oktober) tælle dobbelt.

Vær opmærksom på, at du skal aktivere tilbuddet inden dit ophold, hvis du inden d. 25. august allerede har booket overnatninger hos os i den pågældende periode, og du ønsker at få dine overnatninger til at tælle dobbelt. 

Det med småt
Dette tilbud gælder for ophold alle dage i perioden 25. august - 30. september 2020. For at benytte tilbuddet skal du booke kvalificerende overnatninger på vores hoteller i Danmark, Norge, Sverige eller Finland. En kvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel, med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, bonusnætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for kvalificerende overnatninger. Vi tæller dine nætter dobbelt, men du får ikke dobbelt antal point. Har du allerede booket ophold i perioden, skal du registrere dig med koden, inden du afholder opholdet.

Aktiver