Fast Track til næste medlemsniveau

Det kan være svært at komme i gang efter sommerferien. Efter mange dage i et lavere tempo skal vi lige op i gear igen. Derfor starter vi efteråret med at give dig lidt medvind, så du lynhurtigt kan komme op på næste medlemsniveau. Bo hos os mandag-torsdag i hele september, og vi tæller dine overnatninger dobbelt. Så kommer du dobbelt så hurtigt til flere fordele!

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Næste medlemsniveau dobbelt så hurtigt

Der er rigtig mange gode grunde til at være medlem af Scandic Friends! Du optjener point, når du bor hos os, og du modtager flere forskellige slags fordele. Jo højere dit medlemsniveau er, desto bedre og flere fordele får du.

Lige nu tager vi hul på efteråret med et unikt tilbud, så du har mulighed for at komme tættere på dit næste medlemsniveau og endnu flere fordele: I september kan du komme op på et højere medlemsniveau dobbelt så hurtigt! Vi tæller nemlig dine pointkvalificerende overnatninger mandag - torsdag dobbelt i september. Det betyder, at bor du hos os én nat, tæller vi dem som to, og bor du hos os tre nætter, vil vi tælle dem som seks. 

Sådan får du dine nætter til at tælle dobbelt

  • Registrer dig nedenfor med koden: NEW17DOUBLE
  • Book pointkvalificerende overnatninger i september mellem mandag og torsdag
  • Uanset hvor mange nætter du bor hos os, tæller vi dem dobbelt 

Vær opmærksom på, at du ikke får det dobbelte antal point pr. nat

Registrer dig til tilbuddet

Vælg "allerede medlem", indtast koden og log ind på din medlemsprofil. Herefter vil dine besøg i september tælle dobbelt.

Ps. Glem ikke, at du modtager 10% ekstra point pr. pointkvalificerende overnatning, når du booker overnatninger på vores website.

Det med småt
Dette tilbud gælder i september for ophold mandag - torsdag. For at benytte tilbuddet skal du booke pointkvalificerende overnatninger. En pointkvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, frinætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for pointkvalificerende overnatninger. Vi tæller dine nætter dobbelt, men du får ikke dobbelt antal nætter i dit ophold. Du optjener heller ikke dobbelt point. Har du allerede booket ophold i september, skal du registrere dig med koden, inden du afholder dit ophold.

Aktiver