Dobbelt op på nætter

Kom dobbelt så hurtigt til næste level! Fra d. 1.-28. februar tæller vi dine kvalificerende overnatninger dobbelt, når du bor hos os mandag - fredag. På den måde kommer du meget hurtigere, meget tættere på dit næste level - og dermed tættere på endnu flere fordele.

Nå dit næste level dobbelt så hurtigt

Vi ved, at det kan være svært at komme i gang igen oven på jul og nytår. Derfor tager vi hul på det nye år med et unikt tilbud og giver dig mulighed for at komme tættere på næste level! 

Vi tæller nemlig dine kvalificerende overnatninger dobbelt, når du bor hos os mandag - fredag i februar. Det betyder, at bor du hos os én nat, tæller vi dem som to. Og bor du hos os tre nætter, vil vi tælle dem som seks. På den måde kommer du lynhurtigt meget tættere på dit næste level!

Sådan får du dine nætter til at tælle dobbelt

  • Book kvalificerende overnatninger i februar fra mandag til fredag
  • Aktiver tilbuddet nedenfor med koden: WELCOMEBACK2020
  • Uanset hvor mange kvalificerende nætter du bor hos os i februar, tæller vi dem dobbelt 

Vær opmærksom på, at du ikke får yderligere point for de ekstra nætter.

Aktivér tilbuddet

Brug linket nedenfor til at aktivere tilbuddet. Har du allerede booket overnatninger i september? Brug samme link. Husk blot, at aktivere tilbuddet forud for dit første ophold. 

  • 1. Vælg "allerede medlem"
  • 2. Log ind på din medlemsprofil
  • 3. Koden er automatisk udfyldt
  • 4. Klik "Aktivér"
  •  

Herefter vil dine besøg hos os i februar tælle dobbelt.

Det med småt
Dette tilbud gælder for ophold mellem mandag og fredag i februar 2020. For at benytte tilbuddet skal du booke kvalificerende overnatninger. En kvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, bonusnætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for kvalificerende overnatninger. Vi tæller dine nætter dobbelt, men du får ikke dobbelt antal nætter i dit ophold. Du optjener heller ikke dobbelt point. Har du allerede booket ophold i september, skal du registrere dig med koden, inden du afholder dit ophold.

Aktiver