TILBUDDET ER UDLØBET

Dette tilbud er desværre udløbet, men vi har mange flere tilbud og hotelpakker. Klik på "Tilbud" i hovedmenuen.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Nå næste level dobbelt så hurtigt

Vi tager hul på efteråret med et unikt tilbud, og giver dig mulighed for at komme tættere på næste level - og på endnu flere fordele! I september kan du nå næste level dobbelt så hurtigt! Vi tæller nemlig dine pointkvalificerende overnatninger mandag - torsdag dobbelt i september. Det betyder, at bor du hos os én nat, tæller vi dem som to, og bor du hos os tre nætter, vil vi tælle dem som seks. 

Sådan får du dine nætter til at tælle dobbelt

  • Book pointkvalificerende overnatninger i september mellem mandag og torsdag
  • Aktiver tilbuddet nedenfor med koden: WEBB2018
  • Uanset hvor mange nætter du bor hos os, tæller vi dem dobbelt 

Vær opmærksom på, at du ikke får det dobbelte antal point pr. nat

Aktiver tilbuddet

Brug linket nedenfor for at aktivere tilbuddet. Har du allerede booket overnatninger i september? Brug samme link og husk at aktivere tilbuddet forud for dit ophold. 

  • 1. Vælg "allerede medlem"
  • 2. Log ind på din medlemsprofil
  • 3. Koden er automatisk udfyldt
  • 4. Klik "Aktivér"

Herefter vil dine besøg hos os i september tælle dobbelt.

Det med småt
Dette tilbud gælder for ophold mellem mandag og torsdag i september 2018. For at benytte tilbuddet skal du booke pointkvalificerende overnatninger. En pointkvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, bonusnætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for pointkvalificerende overnatninger. Vi tæller dine nætter dobbelt, men du får ikke dobbelt antal nætter i dit ophold. Du optjener heller ikke dobbelt point. Har du allerede booket ophold i september, skal du registrere dig med koden, inden du afholder dit ophold.

Aktiver