OPNÅ NÆSTE NIVEAU dobbelt så hurtigt

Få dobbelt så meget ud af dit kommende forretnings- eller weekendophold indtil 30. april. Hver overnatning tæller som to. Perfekt, hvis du vil nå dit næste niveau hurtigere eller give dit nuværende et boost.

Optjen dobbelte overnatninger dette FORÅR

Når du aktiverer tilbuddet herunder inden 30. april, tæller vi hver overnatning som to. Hvis du for eksempel overnatter tre nætter, tæller vi dem som seks.

Sådan får du en overnatning til at tælle som to:

  • Aktivér tilbuddet herunder inden 30. april eller senest før dit ophold.
  • Book og benyt en overnatning inden 30. april.
  • Tilbuddet gælder et ubegrænset antal ophold i denne periode.
  • Gælder alle dage på alle vores hoteller.

Bemærk venligst, at tilbuddet tæller dine nætter dobbelt, men giver dig ikke dobbelte point på dine nætter.

Har du allerede booket dine ophold inden 30. april?

Intet problem. Så længe at du aktiverer tilbuddet før dit ophold, så optjener du dobbelte overnatninger på alle kommende ophold. 

Aktivér dit tilbud:

    Vælg “Allerede medlem”, og log ind på din profil. Når du er logget ind, skal du klikke på "Aktivér" for at få dobbelt op på nætter for dine ophold mellem 6. februar og 30. april. Hvis du allerede er logget ind, kan du klikke på Aktivér med det samme.

    Det med småt
    Tilbuddet gælder for ophold alle dage mellem 6. februar og 30. april. For at gøre krav på tilbuddet skal du booke og benytte et pointgivende ophold på et af vores hoteller inden 30. april og aktivere koden før dit ophold. Et pointgivende ophold er en booking, der er foretaget på vores website, med vores medlemsservice eller på et hotel med visse undtagelser, f.eks. engros-/rejsearrangørpakker, kontraktansatte flypersonalepriser og branchepriser, læs vores Scandic Friends-vilkår og -betingelser (2.5).