Spar op til 30% i Berlin

Udforsk Berlin denne sommer. Jo længere du bliver, desto billigere er opholdet.

I sommermånederne juli og august kan du bo på Scandic Berlin Kurfürstendamm i 2 dage og spare 20%, og hvis du bor her 3 dage, sparer du 30% pr. overnatning.

Bo lige ved den berømte boulevard Kurfürstendamm ved siden af det legendariske shoppingcenter KaDeWe, og nyd godt af alle shoppingmulighederne, de eksklusive barer og restauranter samt biografer og teatre. Alt sammen inden for gåafstand. Hvis du besøger vores hotel med dine børn, får de en velkomstgave ved check ind, børnemenu i restauranten, TV-kanaler til børn, et spillehjørne med vores maskot Sigge og vores store familieværelser med hyggelige vægsenge (Family Standard Plus-værelser). Berlin Zoo ligger lige rundt om hjørnet. Scandic er perfekt til familier.

Hvad er inkluderet?

  • Dobbeltværelse eller standardværelse på Scandic Berlin Kurfürstendamm
  • Fri WiFi
  • Moderne fitness- og relaxafdeling
  • Fordele for vores Scandic Friends-medlemmer. Ikke medlem endnu? Det er nemt at tilmelde sig og blive medlem – og det koster ikke noget!
  • Børn under 13 år koster ikke noget
  • Velkomstgave til de små ved check ind

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbuddet?

Tilbuddet er gældende fra 1. juli til 31. august 2017, afhængigt af ledige værelser.

Hvordan booker jeg?

Vælg hotellet i Berlin og din foretrukne ankomstdato i bookingmodulet. Glem ikke, at du skal bo 2 nætter for at få 20% rabat og mindst 3 nætter for at få 30% rabat. Du kan se med det samme, om hotellet har ledige værelser.

Det med småt
Tilbuddet gælder for ophold mellem 1. juli og 31. august 2017 på vores hoteller i Berlin. Ved et ophold på 2 dage modtager du 20% rabat, og ved et ophold på mindst 3 dage modtager du 30% rabat. Kan bookes fra 27. december 2016 til 29. august 2017. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og er gyldigt, så længe der er ledige værelser. Prisen kan ikke refunderes, og bookingen kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet trækkes på dit kreditkort, når du foretager din booking. Morgenbuffet er ikke med i prisen, men kan tilkøbes på hotellet.

Læs vores
vilkår og betingelser.