Scandic Opus Ophold

Nyd et ophold i et rummeligt værelse med 2-retters middag i vores nyåbnede restaurant på Scandic Opus Horsens med adgang til vores relax-afdeling med dampbad, sauna, koldt- og varmtvandsbrusere samt sansebrusere. På Scandic Opus Horsens bor du tæt på både bylivet og naturen. Oplev f.eks. det smukke naturreservat Nørrestrand, som ligger et stenkast fra hotellet. Du kan også besøge FÆNGSLET, Europas største fængelsmuseum, som gemmer på spændende historier om livet bag tremmer.OPLEV HORSENS med MIDDAG og overnatning på Scandic Opus horsens 

Velkommen til Horsens. En by med grønne områder og kulturelle attraktioner. Få den fulde hoteloplevelse i Horsens med middag, overnatning og adgang til relaxafdeling under dit besøg - book vores Opus ophold. 

Hvad er inkluderet i pakken?

  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • 2-retters middag efter køkkenchefens valg (eksl. drikkevarer)
  • Fri adgang til vores relaxområde med sauna og dampbad
  • Overdådig morgenmad

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af hotelpakken?

  • Book dit ophold til weekender samt udvalgte ferieperioder. Restauranten er lukket søndage samt helligdage

Hvordan booker jeg hotelpakken?

Book pakken online. Søg ønskede datoer for ophold på Scandic Opus Horsens. Hotelpakken vises sammen med de øvrige priser for de valgte datoer. Bookingkode er ikke nødvendig. 

Det med småt
Tilbuddet inkluderer 2-retters middag efter køkkenchefens valg, overnatning i delt dobbeltværelse, adgang til relax-afdelingen samt morgenmad. Drikkevarer til middagen købes separat. Restauranten er lukket på søndage og helligdage. Middag til børn er ikke inkluderet og kan tilkøbes på hotellet. Børn under 16 år må ikke opholde sig i relax-afdelingen. Tilbuddet bookes minimum 2 dage inden ankomst. Annullering skal ske senest 2 dage inden ankomst.
Bookingvilkår