Shoppingweekend i Sverige

Tag en weekend fri for dine daglige rutiner, og oplev Sverige. Det er et smukt land at besøge hele året rundt, fra nord til syd. Når det drejer sig om shopping, får du det sidste nye fra modeverdenen i en lang række butikker. Du finder alt fra små, lokale butikker til luksuriøse indkøbscentre. Giv jeres fødder en velfortjent pause, og forkæl jer selv på kvalitetsrestauranterne med retter fra hele verden. Tag på en dejlig shoppingweekend i Sverige og bo hos Scandic.

Forny din garderobe, tag på shoppingweekend til Sverige

Vores hoteller er komfortable og ligger bekvemt i byens centrum eller tæt på populære shoppingområder og sightseeing-aktiviteter. Når du ankommer, venter en lækker pølse- og osteplatte på dit værelse, og efter en god nattesøvn kan du nyde vores store morgenbuffet, som er inkluderet i prisen.

Hvad er inkluderet i shopping-pakken?

  • Overnatning
  • En pølse- og osteplatte med tre slags pølse, ostepinde, oliven og chilinødder på dit værelse
  • Vores populære morgenbuffet
  • Alle de sædvanlige Scandic-fordele

Priseksempel

  • Fra ca. 109 EUR for to personer på hotel Scandic Foresta i Stockholm.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af shopping-pakken?

  • Book senest 31. december 2016.
  • Benyt dig af pakken på udvalgte hoteller i Sverige i weekenden og alle dage i udvalgte ferieperioder indtil 31. december 2016.

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden SHP 

Det med småt!
Du kan ændre eller annullere din reservation indtil kl. 18.00 lokal tid på dagen før ankomst og betale for din reservation på hotellet. Dette tilbud afhænger af ledige værelser. Gyldig på udvalgte hoteller i Sverige i weekenden og alle dage i udvalgte ferieperioder indtil d. 31. december 2015. Prisen omfatter en pølse- og osteplatte med tre slags pølse, ostepinde, chilinødder foruden overnatning og morgenmad.
Bookingvilkår