Sommerferie på hotel

Vores tilbud på sommerferie i Danmark er udløbet.

Sommerferie på hotel

Dette tilbud på sommerferie i Danmark er desværre udløbet.

Skal du holde et par dages ferie i Danmark? Lige nu kan du booke vores sommertilbud: Bo 3 nætter, spar 30%. Men du skal skynde dig, hvis du vil nå at få fingrene i de bedste priser, så du kan bo tæt på de bedste oplevelser.

Skal din ferie f.eks. indeholde de vildeste forlystelser? En af vores attraktioner i Danmark byder bl.a. på Europas hurtigste rutsjebane! Se hvor du kan gå ombord i den og få alle vores bedste anbefalinger til ferie i Danmark her. Rigtig god sommer!

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book senest 27. juni 2017
  • Opholdet skal bookes mindst 7 dage før ankomstdagen
  • Opholdet skal afholdes i perioden 26. juni - 13. august 2017

Hvordan booker jeg?

Vælg 3 sammenhængende nætter på det ønskede hotel. Der skal ikke benyttes bookingkode.

Jeg vil på badeferie!

Du behøver ikke rejse langt for at komme på badeferie. I Frederikshavn kan du få det blødeste strandsand mellem tæerne på Nordjyllands smukkeste strande. Og svigter det danske sommervejr, er du garanteret tropiske temperaturer i vores store, indendørs badeland. Foretrækker du Midtjyllands idylliske natur, kan du soppe eller sænke hele kroppen i en af Silkeborgs mange søer eller hotellets egen pool. Og pools finder du også i både Sønderborg og Hvidovre - god fornøjelse!

Jeg vil på storbyferie!

De danske storbyer summer af liv om sommeren. Og det er der ikke noget at sige til! I Aarhus og København finder du både de største modehuse og de mindste kreative håndværksbutikker, som kan tilfredsstille alle shoppingbehov. Byerne byder på nogle af Europas største gastronomiske oplevelser, men du kan også nyde et hurtigt måltid i en lavere prisklasse, men af høj kvalitet fra ét af de mange charmerende street food eller madmarkeder. Bestil din menu "to go" og nyd den f.eks. i en af de grønne oaser, som du finder masser af i Danmarks største byer.

Jeg vil på naturferie!

Den danske natur gemmer på de største oplevelser. Nogle af dem er endda så store, at de er optaget på UNESCO's verdensarvsliste - f.eks. Vadehavet i vest og Stevns Klint i Øst. I Midtjylland finder du også et stykke danmarksnatur, som ethvert friluftsmenneske næsten kun tør drømme om. Nyd et par aktive dage i området omkring Silkeborg uanset om du trækker i vandrestøvlerne, løbeskoene eller hopper i kajaken og ud på søen.

Jeg vil på kulturferie!

Kultur er meget mere end museer. Det finder du masser af beviser på i Aarhus og omegn lige nu. Aarhus er nemlig kåret til Europæisk Kulturhovedstad 2017, og det betyder, at der udover de populære attraktioner som ARoS, Moesgaard Museum og Den Gamle By også er mange andre kulturelle attraktioner i egnen netop nu. Faktisk kan du opleve over 350 ekstraordinære kulturarrangementer i Region Midtjylland i år! Mange af dem kan opleves direkte i bylivet, f.eks. som instellationer der inviterer til interaktion. Aarhus er forvandlet til én stor kulturel legeplads - for store og for små.

Jeg vil på oplevelsesferie!

Banker dit hjerte lidt hurtigere ved udsigten til lynhurtige rutsjebaner? Så har vi et par anbefalinger til de vildeste oplevelser i Danmark. Besøg f.eks. Djurs Sommerland som i år har introduceret Dragekongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. I Nordjylland kan du komme helt ud i skoven, højt op i luften og langt ned igen. Orkanen i Fårup Sommerland er den eneste rutsjebane i Europa, som tager sine passagerer ned under vandet i en underjordisk tunnel. I Legoland® kommer du ikke under, men helt ned i vandet, hvis du tør prøve Vikings River Splash.

 

Det med småt
Tilbuddet kan bookes via vores eget website og gælder et begrænset antal værelser afhængigt af tilgængeligheden i den valgte periode. Tilbuddet er gyldigt på alle vores 24 hoteller i Danmark. Det skal senest bookes den 27. juni 2017 og gælder ophold i perioden 26. juni - 13. august 2017. Tilbuddet gælder ved booking af minimum 3 sammenhængende nætter. Et ophold skal bookes mindst 7 dage før ankomstdagen. Kreditkort debiteres beløbet på resevationstidspunktet. Reservationer refunderes ikke og kan ikke ændres eller annuleres. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet.
Booking vilkår