Hold sommerferie i Norge

Besøg vores skønne nabo i Norden til sommer! Book din sommerferie i Norge senest 29. maj, og spar op til 35 % på udvalgte destinationer - Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Drammen og Hamar! Tilbuddet gælder ophold i perioden 22. juni - 20. august 2018.

Ja til lange, lyse og lune sommerdage!

Spar op til 35 % på sommerferie i Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Drammen og Hamar - book senest 29. maj!

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg afholde opholdet?

Tilbuddet gælder ophold alle dage i perioden 22. juni - 20. august 2018 (afhænger af tilgængelighed og gælder et begrænset antal værelser). Pst... De mest popuplære datoer forsvinder hurtigt, så skynd dig at få fingrene i et ophold på din favorit destination. Vær opmærksom på, at tilbuddet ikke gælder på vores Signatur-hoteller. 

Hvordan booker jeg?

Book online senest 29. maj. Du behøver ikke bruge en bookingkode. Tilbudspriserne vises automatisk, hvis der er tilgængelighed på den ønskede dato og det ønskede hotel.

 

INSPIRATION: 

Hvor SKAL TUREN GÅ?

Drømmer du om at fylde sommerferien med de smukkeste indtryk fra billedskønne Norge? Grib chance og gør det til sommer! Vi garanterer, at Norge er en sommerferiedestination, som du bliver evigt forelsket i. Idylliske bygder, charmerende byer, storslåede naturområder og friske råvarer. Du skal bare tage afsted - vi sørger for, at i får en god nats søvn og står op til den bedste morgenmad i hele Norge.

Bergen

En mini-metropol, verdenskendt for flere af sine attraktioner som fx Bryggen, Fløibanen, akvariet og ikke mindst sit unikke landskab, som består af de smukkeste fjelde og fjorde. Tager du turen til Bergen til sommer, kan du glæde dig til en perfekt blanding af natur og kultur. 

Tip! Besøg Scandic Byparken, og nyd Hordalands bedste morgenmad, kåret af Twinings Best Breakfast 2017.

Hoteller i centrum    
Scandic Neptun Scandic Ørnen Scandic Byparken
Scandic Strand Scandic Bergen City  

 Hotel ved lufthavnen

   
Scandic Flesland Scandic Kokstad  

Stavanger

En smuk kystby fuld af historie og atmosfære - for ikke at snakke om en unik beliggenhed ved kendte seværdigheder og naturattrakstioner som fx Preikestolen, Kjerag, Lysefjorden og Solastranda. I Stavanger centrum er der gode shoppingmuligheder og restauranter i overflod.

Vælg imellem vores 5 hoteller i Stavanger. Her finder du helt sikkert ét, som er perfekt til akkurat dit ophold!

Hoteller i  centrum    
Scandic Stavanger City Scandic Stavanger Park

Scandic Forum

Ved lufthavn og omegn    
Scandic Stavanger Airport Scandic Stavanger Forus  

 

Sommer i Trondheim

Lad turen gå til smukke Trondheim, og kombinér fantastiske naturoplevelser med livlig bystemning. Som gæst hos os  starter du dagen med en prisbelønnet morgenmad. Så er du ekstra klar til en dag fyldt til randen med smukke indtryk.

Se oversigten over alle vores hoteller i Trondheim.


Hotel ved kysten - Sandefjord

Har du lyst til at vågne op lige ved havet? Tag turen til kyst- og sommerbyen Sandefjord - en by med 116 øer og skjær, 150 km kystlinje, strande og klipper. Her summer det af liv om sommeren! Og ønsker du at udforske byens spænende historie, kan du blandt andet finde spor efter 1000 år gamle bosættelser fra Vikingtiden.

Book dit sommerferieophold på Scandic Sandefjord og vågn op til Norges bedste morgenmad!

Scandic Sandefjord


Det med småt
Tilbuddet er kun tilgængeligt online. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og ved ledig kapacitet i en udvalgt periode på Scandic-hoteller i Norge. På enkelte dage vil det være muligt at booke tilbuddet på andre destinationer. Tilbuddet kan bookes i perioden 21.- 29. mai 2018 (for Scandic Friends er tilbuddet tilgængeligt allerede fra 18. maj).
Tilbuddet gælder ophold i perioden 22. juni - 20. august 2018. Betalingskort vil blive krediteret ved bookingtidspunktet. Reservationer kan ikke ændres, afbestilles, refunderes eller kombineres med andre tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet i prisen.
Priser og bookingvilkår