Book 3 nætter og spar 30% i Frederikshavn

Besøg os i hverdagene og spar 30%, når du booker 3 nætter - og glæd jer til mange sjove timer i vores caribiske badeland.spar 30% på 3 nætter i Frederikshavn på Scandic The Reef

Nyd et afslappende hotelophold på 3 eller 4 sammenhængende dage med caribisk vandland og masser af underholdning for barnlige sjæle. Stor morgenbuffet inkl. alle dage. 

Book 3 eller 4 sammenhængende nætter og nyd Caribiens varme, kølige drinks og tropisk stemning for hele familien. I har adgang til hotellets store vandland med palmer, klipper, vandrutsjebane og udendørs pool alle dage. Vi glæder os til at byde jer velkommen til mange timers underholdning for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Minimum 3 overnatninger
  • Fri entré til caribisk vandland alle dage - inkl. afrejsedagen
  • Biograf og skattejagt
  • Fun and Games underholdningscenter
  • Stor morgenbuffet i hotellets restaurant

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Benyt dig af tilbuddet frem til 30. december 2021 med ankomst søndag - onsdag

Hvordan booker jeg?

Book online og husk at vælge 3 eller 4 sammenhængende dage.

Det med småt!
Tilbuddet gælder min. 3 og max. 4 sammenhængende overnatninger med 30% rabat på vores flexpris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Betaling sker i forbindelse med booking, og tilbuddet kan ikke ændres eller afbestilles. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Morgenbuffet er inkluderet alle dage.
Bookingvilkår