Tivoli med rabat

Få en sjov og hyggelig familietur i Tivoli med rabat på entrébilletterne og ophold. Overnat i et dejligt værelse på udvalgte hoteller i København og vågn op til stor morgenbuffet og en fed dag i Tivoli.Besøg Tivoli med rabat og sov trygt på hotel i KøbenhavN

Tivoli i København bugner af sjove aktiviteter for børnefamilier, romantiske stier for de forelskede og restauranter for de madglade. Nu kan dig og din familie få den fulde hoteloplevelse med en sjov dag i Tivoli ovenikøbet. Få rabat når I besøger Tivoli og overnatter på udvalgte Scandic hoteller i København. Nyd en hyggelig dag i Tivoli med dem, du har kær.

Hvad er inkluderet i pakken?

Priseksempler

Hvornår og hvordan kan jeg booke og benytte mig af pakken?

  • Når du booker hotellet på vores website, skal du vælge Tivoli Familiepakke.
  • Du kan booke pakken indtil den 31. december 2022.
  • Pakken kan kun benyttes i Tivolis åbningstid.
    I 2022 er Tivoli åben følgende datoer: Halloween: 13. oktober til 6. november. Jul: 18. november til 31. december. 

Det med småt!
Bookingen kan ændres eller annulles indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Tilbuddet er gyldigt på følgende hoteller: Scandic Copenhagen, Scandic CPH Strandpark, Scandic Spectrum og Scandic Sydhavnen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Pakken kan kun bookes, når Tivoli holder åbent. Du får fire entrébilletter pr. ophold uanset alder. 
Bookingvilkår