Tivoli med rabat

Få en sjov og hyggelig familietur i Tivoli med rabat på entrébilletterne. Overnat i et dejligt værelse på et af vores mange hoteller i København og vågn op til stor morgenbuffet.Besøg Tivoli med rabat og sov trygt på hotel i KøbenhavN

Tivoli i København bugner af sjove aktiviteter for børnefamilier, romantiske stier for de forelskede og restauranter for de madglade. Nu kan du besøge Tivoli med rabat og overnatte på et Scandic hotel i København. Få en sjov og hyggelig dag i Tivoli med dem, du har kær.

Hvad er inkluderet i pakken?

Priseksempler

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af pakken?

  • Du kan booke pakken indtil den 31. december.
  • Pakken kan kun benyttes i Tivolis åbningstid.
    I 2020 er Tivoli åben følgende datoer: Vinter: 31. januar til 23. februar. Sommer: 2. april til 20. september. Halloween: 9. oktober til 1. november. Jul: 14. november til 3. januar. 

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden TIV.

Det med småt!
Bookingen kan ændres eller annulles indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Pakken kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Pakken kan kun bookes, når Tivoli holder åbent. Du får én entrebillet pr. person pr. dag under dit ophold. 
Bookingvilkår 

De kombinerede rejsetjenester, der tilbydes, udgør en del af en pakkerejse, iht direktiv (EU) 2015/2302. Mere information omkring centrale rettigheder, iht direktiv (EU) 2015/2302.