Morgenmad og middag inkluderet

Gør dit ophold til en kulinarisk oplevelse: Book et af vores hoteller i Tyskland eller Polen med morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen. Brug bookingkoden 2MEALS.

Morgenmad og middag inkluderet

Nu kan du nyde fantastisk mad både morgen og aften på Scandics hoteller i Tyskland og Polen. Få en god start på dagen med vores store morgenmadsbuffet med mere end 100 forskellige valgmuligheder, herunder mange økologiske produkter.  Om aftenen serverer vi en lækker middag tilberedt med årstidens ingredienser.

HVAD ER INKLUDERET?

  • Hotelovernatning på Scandics hoteller i Tyskland eller Polen
  • Morgenmadsbuffet 
  • Middag: Tre-retters middag eller buffet*
  • Fri  WiFi
  • Moderne fitnessområde
  • Børn under 13 år bor uden beregning

*Vores tre-retters middag består af forret, hovedret og dessert udvalgt af vores chefkok. Børn i alderen 6 til 12 år kan også vælge tre retter fra børnemenuen. Hotellet forbeholder sig retten til, efter chefkokkens skøn, at tilbyde en middagsbuffet i stedet for en menu. 

HVORNÅR KAN JEG REJSE?

Tilbuddet er gyldigt hver dag indtil den  31. december 2020, afhængigt af ledige værelser.

HVORDAN BOOKER JEG?

Dette tilbud kan udelukkende bookes online på vores website indtil 31. december 2020 med bookingkoden 2MEALS. Vælg ankomstdato og hotel i bookingvinduet, og indtast bookingkoden.

Det med småt 
Bookingperiode for denne pakke: 1. januar 2019 til 31. december 2020. Overnat i perioden: 1. januar 2019 til 31. december 2020. Tilbuddet gælder Scandics hoteller i Tyskland og Polen og et begrænset antal værelser. Tilbuddet gælder i restauranternes almindelige åbningstider. Tilbuddet kan kun bookes online på Scandics eget website med bookingkoden 2MEALS. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bookinger kan ændres eller afbestilles indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Inklusive moms. 
Bookingvilkår

Kombinationen af de rejseydelser, du tilbydes her, udgør en pakkerejse i henhold til direktiv (EU) 2015/2302. Yderligere oplysninger om dine rettigheder i henhold til direktiv (EU) 2015/2302.