Velkommen til Scandic Sluseholmen

Nu byder vi velkommen til Scandic Sluseholmen og til helt nye mødeoplevelser i København. Den 1. maj overtager vi vores nye hotel, og den 2. maj fejrer vi med Grand Opening på Scandic Sluseholmen - og du er inviteret.

Festligt åbningsevent med fart og farver

Vær med til at byde velkommen til Scandic Sluseholmen - tidligere First Hotel Copenhagen - den 2. maj kl. 15.00. Vi inviterer dig og en kollega til en eksklusiv Grand Opening, som bl.a. byder på både bobler, en bokser og små sjove begivenheder. 

Foredrag med Mikkel Kessler

Efter vi slår dørene op til hotellet, slår Mikkel Kessler dig omkuld med et ærligt indblik i livet bag rampelyset. Oplev et både hårdtslående og inspirerende foredrag om bokserens profesionelle karriere og alle de valg og fravalg, han undervejs har taget - på godt og ondt.

Oplevelser & aktiviteter


På dagen giver vi dig også mulighed for selv at opleve en håndfuld af alle de aktiviteter, som Scandic Sluseholmens fantastiske beliggenhed både inspirerer til og giver mulighed for.

Prøv fx kræfter med en rodeotyr eller en sejltur i gummibåd. Du kan også være med til GPS-løb ved havnemolen eller måske opdage et skjult talent for pusterørs-dart. Der er oplevelser for alle - uanset om du møder op i træningsko eller høje hæle.

Under eventet byder vi også på bobler, lounge musik, mingling og naturligvis en rundvisning på hotellet.

Vi håber, du vil være med til at byde velkommen til Scandic Sluseholmen - vi ses til Grand Opening!

Hvor: Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København Sv

Hvornår: Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 15.00-19.00

 

Bemærk

  • Arrangementet er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser.
  • Du må gerne medbringe en kollega - I skal begge tilmelde jer arrangementet på forhånd.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.