52 Weekends: Velhængt weekendophold med middag

Grundet den nuværende situation har vi lige nu ikke mulighed for at tilbyde dette tilbud med midddag på Scandic Kødbyen. Vi glæder os til forhåbentlig snart at kunne byde vores gæster velkommen til et weekend ophold med middag på hotellet.Weekend med middag i hjertet af København

52 weekender betyder 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage. Check ud fra hverdagen og ind i weekenden med vores pakke "Velhængt weekendophold med middag" på Scandic Kødbyen. 

Vores kokke har lagt sig i selen og sammensat en lækker menu, som du nyder i vores rå, moderne og hyggelige MØR Restaurant & Bar. Efter en god nats søvn venter en stor morgenbuffet, der er fyldt med alle favoritterne. Velkommen og velbekomme.

Velhængt weekendophold med middag på Scandic Kødbyen | Scandic Hotels

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag efter kokkens valg - alle aftener i dit ophold
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet
  • Fri WiFi
  • Fri adgang til fitnesslokale

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet

  • Book weekendophold med middag på Scandic Kødbyen senest den 30. december 2020
  • Du kan benytte dig af opholdet f lørdag og søndag (i udvalgte ferieperioder kan det være muligt også at booke opholdet i hverdagene)

Hvordan booker jeg?

Book weekendophold med middag på Scandic Kødbyen online - du behøver ingen bookingkode.

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser. Pakken kan ikke kombineres med andre pakker eller rabatter. Booking af pakken skal ske senest dagen før ankomst. Pakken inkluderer 2-retters middag hver aften i dit ophold. Drikkevarer er ikke inkluderet. For børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restaurant MØR, og som udgangspunkt er bordet booket til kl. 19.00, men dette kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med ophold. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår