52 Weekends: Velhængt weekendophold med middag

Check ind til en weekend og en vaskeægte københavneroplevelse på Scandic Kødbyen. Med en placering midt på Vesterbro i den hippe og historiske Kødby, kan du næsten ikke finde et mere centralt hotel til dit weekendophold i København. Glæd dig til lækker mad i MØR Restaurant & Bar, overnatning på helt nye og moderne værelser og en helt særlig hoteloplevelse på Scandic Kødbyen.

Weekend med middag i hjertet af København

52 weekender betyder 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage. Check ud fra hverdagen og ind i weekenden med vores pakke "Velhængt weekendophold med middag" på Scandic Kødbyen. 

Vores kokke har lagt sig i selen og sammensat en lækker menu, som du nyder i vores rå, moderne og hyggelige MØR Restaurant & Bar. Efter en god nats søvn venter en stor morgenbuffet, der er fyldt med alle favoritterne. Velkommen og velbekomme.

Velhængt weekendophold med middag på Scandic Kødbyen | Scandic Hotels

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag efter kokkens valg - alle aftener i dit ophold
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet
  • Fri WiFi
  • Fri adgang til fitnesslokale

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet

  • Book weekendophold med middag på Scandic Kødbyen senest den 30. december 2020
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag (i udvalgte ferieperioder kan det være muligt også at booke opholdet i hverdagene)

Hvordan booker jeg?

Book weekendophold med middag på Scandic Kødbyen online - du behøver ingen bookingkode.

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser. Pakken kan ikke kombineres med andre pakker eller rabatter. Booking af pakken skal ske senest dagen før ankomst. Pakken inkluderer 2-retters middag hver aften i dit ophold. Drikkevarer er ikke inkluderet. For børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restaurant MØR, og som udgangspunkt er bordet booket til kl. 19.00, men dette kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med ophold. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår