Weekendophold med middag

Sov lidt længere, drøm lidt større og elsk lidt mere! Få det bedste ud af efteråret - og del det med én, du holder af. Nyd et weekendophold med middag hos os. Vælg imellem 22 af vores hoteller i Danmark.

Lad hverdagen ligge og book et weekendophold 

Trænger du til et afbræk fra hverdagen? Om ikke andet så bare for en weekend. Selv en weekend kan nemlig gøre en stor forskel. Få et break fra hverdagen - invitér din partner, kæreste, kone eller mand på et skønt weekendophold med en romantisk middag og ren afslapning i dejlige rammer på et af vores hoteller i Danmark. Bo med byen eller betagende natur lige udenfor hoteldøren, og stå op til vores store morgenmadsbuffet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2018
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag (vær opmærksom på, at enkelte hoteller har lukket i restauranten om søndagen).

Hvordan booker jeg?

Book online her på vores website - du behøver ingen bookingkode.

Besøg f.eks.

Scandic Silkeborg - Nyd et hotelophold her, og spis en lækker middag i vores lyse restaurant Kildesø, der er bygget som et orangeri. Med de høje vinduer og direkte adgang til terassen med friske krydderurter, føles det næsten som om, I indtager jeres måltid midt i naturen.

 

Scandic Sluseholmen

Scandic Sluseholmen - Her bor I på kanten af Københavns summende centrum og samtidigt med direkte adgang og udsigt til trækroner og vuggende både i marinaen nedenfor. Brug dagen på at nyde byens summen og shopping, og aftenen på at koble helt af i vores boblebadpå øverste etage og over jeres lækre middag på hotellet.

 

Scandic Aarhus City - Her bor I på et hotel, som er kendetegnet ved sit farverige og fantastiske design. I har hele Aarhus lige uden for hoteldøren med blot ganske få skridt til byens butikker og et stenkast til seværdigheder som ARoS. Og i hotellets nederste etage finder I restaurant L'øst, hvor vi serverer opholdets middag for jer.

Det med småt!
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke bookes på Scandic Aalborg City, Scandic The Mayor, Scandic Kødbyen og Scandic Webers. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restauranten og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske.
Bookingvilkår