Weekendophold med middag

Begynd 2017 med gode oplevelser og gør noget særligt for den, du holder af. Book et weekendophold med middag på hotel i Danmark og vær sikker på en dejlig oplevelse sammen. I nyder to skønne overnatninger, og vi har sørget for lækker middag den første aften. Begge morgener kan I glæde jer til at stå op til vores store morgenbuffet.

Weekendophold med middag på hotel i Danmark

Weekendophold med middag | Scandic HotelsCheck ind til et afslappende weekendophold med middag på et af vores særligt udvalgte hoteller i Danmark og bo 2 dage mellem torsdag og søndag på et dejligt dobbeltværelse. Vores dygtige køkkenchefer har sammensat en 2-retters menu af sæsonens bedste råvarer til den første aften, som I nyder i hotellets hyggelige restaurant. Besøg f.eks. Scandic Silkeborg i smukke, grønne områder, Scandic Jacob Gade i hyggelige Vejle, Scandic Sønderborg i historiske Sønderjylland eller den romantiske herregård Scandic Bygholm Park i Horsens. Prisen, uanset hotel, er 900 kr. pr. person for 2 overnatninger og middag den første aften.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Pris på weekendophold med middag

900 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book senest 29. januar og senest 1 dag før ankomst
  • Bo i weekender (tors-søn) fra 1. januar - 9. april og alle dage i uge 7 og 8 (13. februar - 26. februar)

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book tilbuddet online og anvend bookingkoden WKN
  • Husk at vælge to sammenhængende dage med ankomst torsdag, fredag eller lørdag.

Det med småt
Book tilbuddet online senest 29. januar. Tilbuddet gælder på udvalgte hoteller i Danmark. Bo i weekender (tors-søn) fra 1. januar til 14. april og hver dag i uge 7 og 8. 2-retters middag efter fastlagt menu på ankomstdagen er inkl. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Prisen gælder for delt dobbeltværelse. Beløbet opkræves kreditkortet på reservationstidspunktet. Bookinger kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet. Vil du booke weekendophold med middag på Scandic Eremitage, Scandic Glostrup, Scandic Olympic, Scandic Ringsted eller Scandic Roskilde skal ankomstdagen være torsdag eller fredag.
Bookingvilkår