Weekendophold med middag

Book et weekendophold med middag på hotel i Danmark. I nyder to skønne overnatninger, og vi har sørget for lækker middag den første aften. Begge morgener kan I glæde jer til at stå op til vores store morgenbuffet.

Dette tilbud er ikke længere gyldigt.

Måske du kunne være interesseret i disse tilbud?

Weekendophold med middag på hotel i Danmark

Check ind til et afslappende weekendophold med middag på et af vores særligt udvalgte hoteller i Danmark og bo 2 dage mellem torsdag og søndag på et dejligt dobbeltværelse. Vores dygtige køkkenchefer har sammensat en 2-retters menu af sæsonens bedste råvarer til den første aften, som I nyder i hotellets hyggelige restaurant. 

Besøg f.eks. Scandic Silkeborg i smukke, grønne områder, Scandic Jacob Gade i hyggelige Vejle, Scandic Sønderborg i historiske Sønderjylland eller den romantiske herregård Scandic Bygholm Park i Horsens. 

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Det med småt
Book tilbuddet online senest 29. januar. Tilbuddet gælder på udvalgte hoteller i Danmark. Bo i weekender (tors-søn) fra 1. januar til 14. april og hver dag i uge 7 og 8. 2-retters middag efter fastlagt menu på ankomstdagen er inkl. i prisen. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Prisen gælder for delt dobbeltværelse. Beløbet opkræves kreditkortet på reservationstidspunktet. Bookinger kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet. Vil du booke weekendophold med middag på Scandic Eremitage, Scandic Glostrup, Scandic Olympic, Scandic Ringsted eller Scandic Roskilde skal ankomstdagen være torsdag eller fredag. Tilbuddet gælder ikke på Scandic Front, Scandic Webers, Scandic Copenhagen, Scandic Aarhus City, Scandic Aalborg City, Scandic Palace Hotel og Scandic The Reef.
Bookingvilkår