Weekendophold med middag

Sov lidt længere, drøm lidt større, elsk lidt mere! Lad nytårsfortsættet være at fortsætte med alt det bedste fra sidste år - og del det med den, du holder af. Nyd et weekendophold med middag på et af vores 22 hoteller i Danmark. Lad hverdagen ligge, og lad livet være lidt mere lækkert for en weekend!

Lad hverdagen ligge og book et weekendophold 

Skal livet være lidt mere lækkert i 2018? Om ikke andet så bare for en weekend. Selv en weekend kan nemlig gøre en stor forskel. Få et break fra hverdagen og nyd et weekendophold med middag. Hos os er det nemt og bekvemt - og lidt mere lækkert.

Inviter din partner, kæreste, kone eller mand på en romantisk middag og ren afslapning i dejlige rammer på et af vores hoteller i Danmark. Bo med byen eller betagende natur lige udenfor hoteldøren og stå op til vores store morgenmadsbuffet med sunde og syndige fristelser for alle.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2018
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag (vær opmærksom på, at enkelte hoteller har lukket i restauranten om søndagen).

Hvordan booker jeg?

Book online - du behøver ingen bookingkode.

Besøg f.eks.

Scandic Silkeborg - Nyd et hotelophold her, og spis en lækker middag i vores lyse restaurant Kildesø, der er bygget som et orangeri. Med de høje vinduer og direkte adgang til terassen med friske krydderurter, føles det næsten som om, I indtager jeres måltid midt i naturen.

Scandic Copenhagen - Her bor I lige i hjertet af København med udsigt til enten søerne på den ene side af hotellet eller alle byens tårne på den anden. Nyd byens summen og shopping om dagen, og kobl helt af over jeres lækre middag om aftenen.

Scandic Aarhus City - Her bor I på et hotel, som er kendetegnet ved sit farverige og fantastiske design. I har hele Aarhus lige uden for hoteldøren med blot ganske få skridt til byens butikker og et stenkast til seværdigheder som ARoS. Og i hotellets nederste etage finder I restaurant L'øst, hvor vi serverer opholdets middag for jer.

Det med småt!
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke bookes på Scandic Aalborg City og Scandic Webers, da disse hoteller ikke tilbyder en a la carte restaurant. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restauranten og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske.
Bookingvilkår