52 weekends: Weekendophold med middag

52 weekender betyder 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage. Check ind til et weekendophold med overnatning, 2-retters middag og morgenbuffet. Du kan vælge mellem 22 af vores hoteller i Danmark til priser fra 1275 kr. for to personer.

FIFTYTWO WEEKENDS -  brug dem på nye oplevelser

Hos Scandic er der 52 weekender til at mærke forskellen på hverdage og fridage. Hvor du kan sove lidt længere, drømme lidt større og opleve lidt mere. Året rundt tilbyder vi nemlig en weekend væk hjemmefra med en lækker middag, en god nats søvn og den bedste morgenmad at vågne op til. Bare tag en tur rundt om den store buffet og vælg dine favoritter. Her er fyldt med lækkerier og økologi for enhver smag. Så flyt ind på et af vores hoteller for en weekend med en, du holder af, og bliv forkælet morgen, middag og aften. Velkommen og velbekomme. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

52 weekends - Brug en af dem her: 

Scandic Bygholm Park  
Scandic Bygholm Park | Weekendophold med middag | Scandic Hotels

Er afslapning og herregårdsidyl nøgleordene for dit weekendophold? Så bør du sætte kursen mod Scandic Bygholm Park. Sjæl og charme præger hver en krog af den moderniserede herregård fra 1775, og den omkringliggende park indbyder til gode gåture og optankning af ny energi. Fuldend weekenden med en lækker middag i hotellets hyggelige restaurant. 
Pris fra 1345 kr. for 2 personer. 

Scandic Aarhus City  
Restaurant Scandic Aarhus City | Weekendophold med middag | Scandic Hotels Smilets by ligger for dine fødder på Scandic Aarhus City. Her er I nemlig tæt på byens shopping, kunstmuseet ARoS og den hyggelige stemning omkring åen og Latinerkvarteret. Når fødderne er ømme, og sulten melder sig, byder hotellets dygtige kokke på sand gourmetforkælelse i restaurant L'øst.
Pris fra 1616 kr. for 2 personer. 
Scandic Sluseholmen  
Sauna på Scandic Sluseholmen | Weekendophold med middag | Scandic Hotels Vil du gerne kombinere storbyhygge med afslapning? Så er Scandic Sluseholmen stedet! Kun 5 km fra centrum af København finder du dette moderne hotel med lækre værelser OG boblebad og sauna på øverste etage med udsigt over marinaen. Sæt jer til bords efter en oplevelsesrig dag i hotellets hyggelige restaurant.
Pris fra 1430 kr. for 2 personer.
Scandic Olympic   
Attraktion i Esbjerg | Weekendophold med middag | Scandic Hotels Et weekendophold vestpå. Det kan du få på Scandic Olympic. Vores hyggelige hotel ligger et stenkast fra havnefronten i Esbjerg og er et oplagt udgangspunkt for store oplevelser på vestkysten. Gå til ro oven på en udsøgt middag i hotellets stemningsfyldte restaurant og stå op til en betagende udsigt over centrum af Esbjerg eller byens travle havneområde.
Pris fra 1275 kr. for 2 personer.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2019
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag (vær opmærksom på, at enkelte hoteller har lukket i restauranten om søndagen).

Hvordan booker jeg?

Book online her på vores website - du behøver ingen bookingkode.

Det med småt!
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke bookes på Scandic Aalborg City, Scandic The Mayor, Scandic Kødbyen, Scandic Falkoner og Scandic Webers. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår