Weekendophold på herregård i Horsens

Inviter familien eller din udkårne med på et hyggeligt og afslappende weekendophold i skønne omgivelser på Scandic Bygholm Park i Horsens. Opholdet er inkl. velkomstdrink i baren efterfulgt af en lækker 3 retters menu i hotellets restaurant.

Lad romantik, afslapning og herregards-stemnning være i højsædet

Velkommen til Scandic Bygholm Park! Du mærker den helt specielle herregårds-stemning allerede, når du ankommer. Her står afslapning i højsædet, med rig mulighed for at skabe et hyggeligt weekendophold for dig og din partner eller for hele familien. 

Nyd den smukke natur med lange gåturer i den tilhørende Bygholm Park, nyd en picnic i naturen og oplev nogle af de mange populære seværdigeder og attraktioner i området omkring Scandic Bygholm Park. Fx. oplev Fængslet i Horsens kun 2 km fra hotellet, Aqua Forum kun 3,5 km fra hotellet, Givskud Zoo 40 km væk eller LEGOLAND, som ligger 55 km fra hotellet. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Dette pakketilbud tilbyder et værelse i den charmerende hovedbygning på herregården, og om aftenen serverer vi en velkomstdrink i baren efterfulgt af en lækker 3 retters menu i vores historiske restaurant med kig til Bygholm Park.

  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Velkomstdrink i baren
  • Kaffe og kage
  • 3-retters menu efter køkkenchefens valg
  • Dejlig stor morgenbuffet
  • Fri parkering
  • Fri adgang til fitnessrum og sauna

Priseksempel

  • Pris fra kr. 798,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden OPHOLD742, klik derefter på "Se værelser og priser". Du vil med det samme få at vide, hvis der er værelser til rådighed. Du kan også kontakte Scandic Bygholm Park på tel. 75 62 23 33, tast 2 for receptionen, oplys kode OPHOLD742. Eller send e-mail med forespørgsel til: horsens@scandichotels.com

Det med småt!
Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Vær opmærksom på, at børn under 13 år betaler fuld pris for maden i restauranten. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår