Vores rejsepartnere

Sammen med andre virksomheder i vores branche, kan vi tilbyde dig en helhedsoplevelse, når du rejser.

Samarbejdspartnere i rejsebranchen

Avis

Avis findes i flere end 170 lande og har 5.000 udlejningskontorer. Avis har været i Sverige siden 1966 og har i dag omkring 90 kontorer med personlig service cirka 70 steder rundt omkring i landet.

Europcar

Europcar tilbyder 220.000 biler fordelt på flere end 2.400 stationer i 96 lande. I Sverige har Europcar cirka 4.000 biler fordelt på 92 stationer.

Finnair Plus

Finnair Plus-medlemmer får point ved overnatning på vores Scandic-hoteller. De optjente point kan anvendes til fri overnatninger på vores hoteller.

BRA

BRA flyver fra Malmø, Göteborg og Umeå til Stockholm/Bromma. Selskabet har over 1 million passagerer om året. Scandic giver medlemmerne i Malmø Aviations bonusprogram point, når de bor på Scandic. Vi gennemfører også fælles markedsaktiviteter.

Mols-Linien

Mols-Linien – der driver hurtigfærger mellem Sjælland og Jylland – har fem topmoderne færger og transporterer over en million biler om året. Scandic tilbyder privatpersoner weekendrabat på færgebilletten, hvis de bor på udvalgte Scandic hoteller i Danmark.

NAF

NAF er en medlemsorganisation, der styres af medlemmerne med NAF's repræsentantskab som det øverste organ. NAF har 75 lokalafdelinger og 490.000 medlemmer. NAF og Scandic har et mangeårigt samarbejde. Vi har samme værdier og samme fælles målgruppe. NAF er en strategisk partner til salg af hovedsageligt weekend- og ferieophold.

Norwegian

Norwegian er et offentligt lavprisflyselskab og det næststørste flyselskab i Skandinavien, og har en rute portefølje, der strækker sig over hele Europa i Nordafrika og Mellemøsten. Ved udgangen af marts 2009, havde Norwegian 43 fly på 186 ruter til 82 destinationer. Norwegian vil modtage i alt 58 nye state-of-the-art Boeing 737-800 fly i perioden 2009 - 2014, der giver selskabet en af de mest moderne, effektive og miljøvenlige flåder i kommerciel drift.

Parks & Resorts

Parks & Resorts driver forlystelsesstederne Gröna Lund, Skara Sommarland og Kolmården. Scandic har et tæt markedsførings- og salgssamarbejde med alle tre forlystelsesparker.

SAS

SAS er den førende flykoncern i Nordeuropa. Som EuroBonus medlem kan du optjene 300 point pr. nat på Scandic. Vis dit EuroBonus medlemskort når du checker ind på hotellet. Pointene kan anvendes til at booke et ophold på Scandic. Bemærk venligst, at det ikke er muligt, at optjene både EuroBonus point og Scandic point på det samme ophold.

Scandlines

Scandlines er med 14 færgelinjer et af Nordeuropas største rederier. Vi samarbejder både markedsførings- og salgsmæssigt med Scandlines.

SJ

Scandic har et bredt samarbejde med SJ (svenske jernbaner) og vi arbejder sammen for at styrke vores varemærker. Scandic og SJ gennemfører fælles salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Stena Line

Stena Line er en international servicevirksomhed inden for transport og rejser og et af verdens største færgerederier. Scandic samarbejder både markedsførings- og salgsmæssigt med Stena Line.

Tallink Silja Oy

Tallink Silja Oy er den førende servicevirksomhed inden for passager- og godstrafik på Østersøen. Selskabet tilbyder sine kunder førsteklasses transporter og oplevelser til søs. Scandic samarbejder både markedsførings- og salgsmæssigt med Tallink Silja AB.

Viking Line Abp

Viking Line Abp blev startet i 1963 under navnet Ålandsfärjan Ab. Selskabet blev børsnoteret på Helsingfors Fondsbørs den 5. juli 1995. I dag har rederiet syv fartøjer, der sejler mellem Finland – Åland – Sverige og Baltikum. Virksomheden omfatter rejser, rekreation og fragttransporter, Vi samarbejder både markedsførings- og salgsmæssigt med Viking Line AB.