Samarbejde med merværdi for vores gæster

ARoS

Aarhus Kunstmuseum, der ligger i hjertet af Aarhus, er med sine 20.700 kvadratmeter og 10 etager et af Nordeuropas største kunstmuseer. Billetter til ARoS kan købes ved check-ind på hotellet til attraktive priser.

Best of Horsens

Best of Horsens er en søgeportal, som præsenterer de bedste bud fra Horsens indenfor flere forskellige interesseområder, som fx. butikker, sport, kultur, seværdigheder, oplevelser, uddannelse, innovation, shopping, netværk, nydelser m.m. Scandic Bygholm Park i Horsens har indgået samarbejde og er markedsført som et af de bedste hoteller i området.

Den Blå Planet

Nordeuropas største akvarium ligger i København. Billetter til Den Blå Planet kan købes ved check-ind på hotellet til attraktive priser

Edderkoppen Teater

Edderkoppen Teater ligger som en del af Scandic Edderkoppen og er derfor en naturlig samarbejdspartner, når vi vil tilbyde vores gæster oplevelser og underholdning under deres ophold på Scandic.

FDM

FDM - Forenede Danske Motorejere er Danmarks største interesseorganisation for bilejere og har 238.000 husstande som medlemmer. Foreningen tilbyder rådgivning til FDMs medlemmer i forbrugermæssige, juridiske eller tekniske spørgsmål. Som medlem af FDM har man adgang til en lang række tilbud, der er målrettet bilejere. Scandic samarbejder med FDM om salg og markedsføring af overnatninger på Scandic hoteller. Medlemmer af FDM tilbydes rabat, når de booker hotelovernatninger på Scandic i Danmark.

HK

HK er Danmarks største fagforening for funktionærer med over 270.000 medlemmer i Danmark. Scandic har et samarbejde om marketing og salg med HK i Danmark. Vi tilbyder deres medlemmer rabat, når de bor på vores hoteller.

ICA-koncernen

ICA-koncernen er en af Nordens førende detailhandelsvirksomheder med cirka 2.300 egne og forhandlerejede butikker i Sverige, Norge og Baltikum. Scandic har et tæt samarbejde med ICA og ICA-kort, hvor Scandic giver unikke tilbud til medlemmerne.

InnovasjonNorge

InnovasjonNorge er en national organisation, der er ansvarlig for at markedsføre Norge som rejsemål på alle markeder. Scandic deltager aktivt i dette arbejde ved at være en partner i forskellige besøgsfremmende projekter.

Inspiring Denmark

Inspiring Denmark er en non-profit organisation, der har til formål at styrke erhvervsturismen og vidensdelingen i regionen ved at tilbyde gratis rådgivning til mødeplanlæggere, enkeltpersoner eller organisationer med visioner om at afholde kongresser eller konferencer i regionen. Inspiring Denmark sætter fokus på at øge læringen og bidrage til en god oplevelse af dit næste møde, konference eller kongres i kraft af en større involvering af deltagerne. Inspiring Denmark bliver støttet af Region Syddanmark, EU, 13 kommuner i Syddanmark, hele erhvervsturisme-industrien, de største vidensinstitutioner i regionen og et bredt felt af professionelle kompetencer.

Junibacken

Junibacken er et hus fuld af historier, latter og velkendte figurer. Historie-toget er et centralt element hos Junibacken, med sin rejse gennem de fantastiske historier om Astrid Lindgren. Du vil også møde mange andre berømte personligheder som Alfie Atkins, Festus og Mercury og Mulle Meck. At være partner med Junibacken giver os mulighed for at tilbyde gæster, der rejser med børn en større oplevelse, når opholdet er på Scandic i Stockholm.

Lantmännen

Lantmännen er en af Nordens største koncerner inden for levnedsmidler, energi og landbrug. Scandic samarbejder med Lantmännen og Agrolkortet. Vi har mulighed for at kommunikere vores tilbud ud via deres månedlige faktura og hjemmeside. Scandic har også udviklet mad, der er specielt tilpasset idrætsudøvere, i samarbejde med Lantmännen AXA.

Logbuy

LogBuy er markedsleder inden for fordelsaftaler til ansatte og medlemmer i virksomheder og organisationer i hele Danmark. Logbuy giver deres medlemmer adgang til over 1.800 rabataftaler fordelt på 3000 steder over hele Danmark. Scandic samarbejder med Logbuy om salg og markedsføring af overnatninger på Scandic hoteller. Medlemmer af Logbuy tilbydes rabat, når de booker hotelovernatninger på Scandic i Danmark.

LO Plus

LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, der er blevet til i samarbejdet mellem en række af LO's forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes Alka, LO og forbundene i fællesskab. I dag har LO Plus ca. 800.000 medlemmer, der kan bruge de fordele, der er tilknyttet medlemskortet til forbundet. Medlemmerne kan få rabat ca. 1.300 forskellige steder i Danmark. Vi tilbyder deres medlemmer rabat, når de bor på vores hoteller.

Mecenat

Mecenat AB arbejder for at skabe gode forhold for de studerende ved at formidle rabatter og fordele, der er relevante i studietiden. Mecenat AB udgiver Mecenatkortet i samarbejde med Sveriges studenterforeninger. Mecenatkortet er omkostningsfrit for både studenter og studenterforenigner hvert semester. Scandic tilbyder overnatning til studenterpriser for målgruppen.

Stadium

Idéen til Stadium tog form i 1974 og i dag er der cirka 100 Stadium-butikker i Sverige, Danmark og Finland. Vi samarbejder i dag omkring Stadium Sports Camp, der er en landsdækkende sportslejr for unge i alderen 11-14 år. Vi ser også på, hvilke andre berøringspunkter, vi kan have for et fremtidigt samarbejde.

Stockholm Visitors Board

Stockholm Vistors Board AB er Stockholms turistråd. Deres opgave er at samordne ressourcerne inden for erhvervslivet og kommunen samt koordinere markedsføringen af Stockholm under det fælles varemærke "Stockholm - the Capital of Scandinavia". Stockholm Visitors Board arbejder inden for fire forretningsområder: Privatrejser, Møder & Kongresser, Arrangementer, Turistservice samt VD-stab. Sammen med turisterhvervet gennemfører de omkring 100 markedsføringsprojekter i Sverige samt på 15 udenlandske markeder hvert år. Sammen med Stockholm Vistors Board gennemfører Scandic workshops og messer.

Stockmann

Scandic tilbyder Stockmanns stamkunder sæsonpriser på hotelværelser. Stockmann-kortet kan også bruges som betalingsmiddel på alle vores hoteller i Finland.

Tivoli

Tivoli er en verdensberømt turistattraktion i hjertet af København. Scandic har i mange år haft et tæt samarbejde med Tivoli. Vi tilbyder pakker med hotelophold og billetter til Tivoli.

TusenFryd

TusenFryd er en af Norges største forlystelsesparker med ca. 500.000 gæster årligt. Parken byder i dag på hele 33 forlystelser. Scandic samarbejder med TusenFryd om at tilbyde vores sommer- og feriegæster spændende oplevelser.

Universe

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Sønderjylland, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskaben. Billetter til Universe kan købes ved check-ind på hotellet til attraktive priser.

VisitDenmark

VisitDenmark er en national organisation, der er ansvarlig for at markedsføre Danmark som rejsemål på alle markeder. Scandic deltager aktivt i dette arbejde ved at være en partner i forskellige turistfremmende projekter.

VisitFinland

VisitFinland er en national organisation, der er ansvarlig for at markedsføre Finland som rejsemål på alle markeder. Scandic deltager aktivt i dette arbejde ved at være en partner i forskellige turistfremmende projekter.

VisitOslo

VisitOslo er hovedstadsregionens markedsføringsselskab for rejselivet. VisitOslo skal have den førende rolle i arbejdet med at profilere og positionere Osloregionen som besøgsmål. Scandic i Oslo samarbejder med VisitOslo om forskellige salgs- og markedsaktiviteter.

VisitSweden

VisitSweden er en national organisation, der er ansvarlig for at markedsføre Sverige i hele verden. De vil vække nysgerrigheden over for svenske rejseoplevelser og uddybe interessen for Sverige. Deres mål er at øge antallet af besøgende i Sverige og derigennem skabe bedre forretningsbetingelser for turisterhvervet. Sammen med VisitSweden gennemfører Scandic workshops, messer, annoncekampagner og anden markedsføring.

Wallmans Nöjen AB

Wallmans Nöjen er en af Sveriges førende showbiz virksomheder. De var de første i Sverige til at indføre det vellykkede koncept af tjenere, der også leverer underholdning. Wallmans har også Dinnershow restauranter i København og Oslo. Scandic samarbejder med Wallmans Nöjen, som giver os mulighed for at tilbyde underholdning til vores gæster i Norden.

Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen er en samarbejds- og netværksorganisation for forskellige partnere i turistbranchen. Scandic har et samarbejde om marketing og salg med WOCO. Vi deltager også i kampagner på udenlandske markeder, hvor vi reklamerer for København over for internationale privatrejsende og MICE-rejsende (Meetings, Incentives, Conference og Exhibition).

Ældre Sagen

Ældre Sagen er en apolitisk organisation med over 800.000 medlemmer i Danmark. Scandic har et samarbejde om marketing og salg med Ældre Sagen i Danmark. Vi tilbyder deres medlemmer rabat, når de bor på vores hoteller.

Øresundsbron

Club BroPas er for alle, som har en rabataftale hos Øresundsbron. Scandic har et samarbejde om marketing og salg med Øresundsbron, hvor vi tilbyder deres medlemmer rabat, når de bor på vores hoteller.