Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores restaurant på Scandic Swania er centralt og smukt beliggende ved kanalen. Vi serverer en omfattende sæsonbestemt menu sammen med Scandics yderst populære klassikere.

Restaurantbooking

+46 520 89000

På vores almindelige menu finder du også vores dagens ret med enten en kød- eller fiskeret til en meget rimelig pris. Vi har også flere smukke funktionslokaler, som kan bookes til private fester og store underholdningsarrangementer.

After Work 2.0
Vi har byens bedste After Work, med pianobar hver fredag fra 16.00-00.00. I denne periode er der endnu bedre priser i vores bar foruden god underholdning og en fantastisk menu.

For aktuelle à la carte- eller banketmenuer kan du kontakte vores hotel på swania@scandichotels.com eller på telefonnummer +46 520 89000.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun 16:00-22:00