Bæredygtighed driver os

I 1993 besluttede vi os for, at vi ville være pionerer for en bæredygtig udvikling i hotelsektoren. I dag er bæredygtighed en del af vores værdier og vi har integreret den som en afgørende del i den daglige drift.gå i seng med god samvittighed 

I Scandic er bæredygtighedstanken dybt forankret den måde, vi arbejder på. Vi vil gerne skabe en bæredygtig oplevelse for vores gæster, når de overnatter eller holder konferencer på vores hoteller, og derfor har vi siden 1993 truffet en række afgørende valg, når det kommer til vores miljøpåvirkning, den mad vi serverer, den måde vi gør rent på og hvordan vi indretter vores hoteller.

Vi er også Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde. Certificeringen betyder, at vi lever op til en række strenge krav inden for f.eks. vandforbrug, energiforbrug, madspild og økologi, og for at kunne beholde Svanemærket, må vi hele tiden forbedre os. Det arbejder vi konstant på, og vi har siden 1993 udviklet en række initiativer, som resten af hotelindustrien har taget til sig. Læs mere om vores vision for en bæredygtig fremtid.