Bæredygtighed driver os

Hos Scandic er bæredygtighed og omtanke for miljøet dybt forankret. Vi bestræber os efter at give vores gæster en bæredygtig overnatning ved at have miljøvenlige hoteller, der sætter fokus på bæredygtighed i alle aspekter. Vi er også Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde og gør alt for at passe godt på miljøet, så vores gæster kan være og bo her med ren samvittighed.Sov og bo med ren samvittighed på vores bæredygtige hoteller

Bæredygtighed er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør hos Scandic. Vi går altid forrest, når det gælder miljøet. Derfor gik vi også efter svanen og er nu stolte af at være Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde. Det betyder, at alle vores hoteller lever op til de skrappeste miljøregler inden for både energi, vand, affald, kemikalier og fødevarer.

At vi er en bæredygtig og svanemærket hotelkæde illustreres bl.a. ved følgende tiltag: 

Som en svanemærket hotelkæde har vi et ansvar - over for dig og miljøet. Vi er derfor hele tiden optagede af at tænke nyt og flytte standarden for den bæredygtige hoteloplevelse og sørge for en bæredygtig overnatning. Vi var de første, der introducerede ”hæng dit håndklæde op, hvis du vil bruge det igen”.

Læs mere om nogle af vores øvrige bæredygtighedsinitiativer nedenfor, som vi har indelt i tre forskellige kategorier, der alle er vigtige for os.