Det økologiske spisemærke

I Scandic ved vi, at økologi og bæredygtighed går hånd i hånd og derfor har vi sikret, at alle vores danske hoteller har opnået det økologiske spisemærke i bronze - det betyder, at 30-60 % af de føde- og drikkevarer vi serverer er økologiske.



30 - 60 % Økologi

De økologiske spisemærker administreres og kontrolleres af Miljø- og fødevareministeriet og er skabt ud fra en økologitanke om produktion af fødevarer skal tage hensyn til jordens naturlige systemer, og at bæredygtig produktion af fødevarer ikke må påvirke klima, biodiversitet eller naturens ressourcer negativt. Økologiske råvarer indeholder derfor ikke pesticider, men fokuserer på bedre dyrevelfærd, plads til naturen og respekt for miljøet.

Alle vores danske hoteller har gennem konkrete tilvalg af økologiske råvarer på morgenmadsbuffeterne, i vores menukort og i Scandic shoppen opnået det økologiske spisemærke i bronze ved at sikre at 30 - 60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske.