Møde, konference & Event

Vi tror på styrken ved at mødes. Og vi ved, at et godt møde har styrken til at gøre en stor forskel. Vores uddannede og dedikerede team af Meeting Advisors lytter til dine unikke behov og skræddersyr din konference eller dit møde med alt, hvad du behøver for at nå dine mål. Mærk selv forskellen - book dit næste møde hos os.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

En endnu bedre mødeoplevelse

Med 27 hoteller fordelt over hele Danmark, finder du hos os et mødehotel, der kan matche både ønskelokation og ønsker til unikke møderammer. Vores dedikerede Meeting Advisors lytter til dine specifikke behov, hjælper dig gennem planlægningsprocessen og sikrer dig et bedre møde med endnu bedre resultater. Fra de store til de små, fra de korte til de lange, fra teambuilding til kick-off - uanset formålet, er du og dit møde i trygge hænder hos os!

Det miljørigtige valg

Som Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde, er Scandic din garanti for, at du vælger det miljømæssigt bedste mødeprodukt i Danmark. Dette gælder hele vejen fra mødefaciliteter til mødeforplejning. Vi har nemlig taget stilling. Stilling til at spare på vores ressourcer. Stilling til at anvende sæsonbestemte, lokale og bæredygtige fødevarer. Og stilling til, at mad skal være for alle - også for dem med allergier og særlige behov. I respekt for, at vi alle er forskellige. Vi kalder det Mad med mening.

Kontakt os alle hverdage kl. 8.30 -17.

33 48 04 04

[email protected]

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke