Book et møde

Møde, konference & Event

Måden vi mødes på forandres og udvikles over tid, men én ting forbliver den samme: magien der opstår, når mennesker mødes, uanset om det sker fysisk på hotellet eller digitalt. Med over 60 års erfaring ved vi hvordan du skaber et vellykket møde, og vores mange initiativer inden for bæredygtighed sikrer et møde med omtanke for miljøet.

Hvorfor mødes på Scandic

Alt begynder med et godt møde. Uanset hvordan I vil mødes - fysisk, digitalt eller en kombination af begge, så har vi inspirerende omgivelser og digitale løsninger på alle vores mødehoteller i Danmark.

  • Meeting online. Det er nu muligt, at booke mindre møder direkte på vores website på mange af vores danske hoteller. Læs hvordan du booker
  • Hybridmøder. Hos os kan du nu kombinere dine fysiske og digitale møder, så alle kan være med. 
  • Kreativitet. Vores inspirerende omgivelser og velsmagende forplejning holder jeres energiniveau og kreativitet i top under hele mødet.
  • Tech-savvy. Eller måske ikke? Vi er med dig hele vejen og guider dig til de tekniske løsninger, der passer bedst til dit møde. Vores medarbejdere er altid i nærheden, så du skal blot fokusere på dit møde.
  • Mødepakker. Halvdagsmøde, dagsmøde eller måske et aftenmøde? Uanset hvilket slags møde du skal holde, har vi en mødepakke til dig.

Med hoteller fordelt over hele Danmark finder du hos os et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Fra de store til de små, fra de korte til de lange, fra teambuilding til kick-off - uanset formålet, er du og dit møde i trygge hænder hos os.

Hos Scandic er vi meget ambitiøse, når det gælder bæredygtighed og miljø. Som Danmarks eneste Svanemærkede hotelkælde, er Scandic din garanti for, at du vælger det miljømæssigt bedste mødeprodukt i Danmark. Hele vejen fra mødefaciliteter til maden vi serverer. 

Vi bruger primært danske, lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Det gælder lige fra fisk, der er bæredygtigt fanget, til rugbrød, som er bagt på økologisk rug fra egne marker.

Kontakt os mandag til torsdag kl. 8.30 -16.30 og fredag fra 8:30-16:00

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke