Book et møde

Møde, konference & Event

Vi tror på styrken ved at mødes. Og vi ved, at et godt møde har styrken til at gøre en stor forskel. Vores uddannede og dedikerede team af Meeting Advisors lytter til dine unikke behov og skræddersyr din konference eller dit møde med alt, hvad du behøver for at nå dine mål. Mærk selv forskellen - book dit næste møde hos os.

En endnu bedre mødeoplevelse

Med hoteller fordelt over hele Danmark finder du hos os et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Fra de store til de små, fra de korte til de lange, fra teambuilding til kick-off - uanset formålet, er du og dit møde i trygge hænder hos os.

Hos Scandic er vi meget ambitiøse, når det gælder bæredygtighed og miljø. Som Danmarks eneste Svanemærkede hotelkælde, er Scandic din garanti for, at du vælger det miljømæssigt bedste mødeprodukt i Danmark. Hele vejen fra mødefaciliteter til maden vi serverer. 

Vi bruger primært danske, lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Det gælder lige fra fisk, der er bæredygtigt fanget, til rugbrød, som er bagt på økologisk rug fra egne marker.

Kontakt os mandag til torsdag kl. 8.00 -16.30 og fredag fra 8:00-16:00

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke