Mødeforplejning

Hos Scandic tror vi på, at sund og velsmagende mad skaber bedre møder. Derfor har vi udviklet Better Food - fleksible madløsninger der sikrer god energi og inspirerer til networking, mingling og anderledes tænkning.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Mad med mening

Når du holder møde hos os, sørger vi for, at den mad, vi serverer, møder alle behovMaden skal bidrage til, at du og dine deltagere kan yde jeres bedste og tænke ud af boksen. Vi mener nemlig, at mad skal være en integreret del af dit møde for at sikre de bedste resultater.

Hos os finder du altid både velsmagende og energigivende mad på menuen, som holder dit energiniveau oppe under hele mødet. Og så tager den mad vi serverer naturligvis også højde for både allergier, præferencer og særlige behov. Med respekt for at vi alle er forskellige.

Fleksible serveringer

Vi tilbyder flere former for servering til dine møder eller konferencer

Mingle

Vi designer alle vores måltider, så de fungerer som det perfekte udgangspunkt for at få dine mødegæster til at interagere med hinanden. Vælg vores 'Mingle Menu' og få en engagerende madoplevelse, som du kan nyde, mens du socialiserer eller networker. 'Mingle' tilbydes på udvalgte hoteller.

Sharing
Mad kan knytte sociale bånd og knytte mennesker tættere sammen. Vælger du denne serveringsform, kan dine mødedeltagere glæde sig til lækre, energirige retter serveret på fælles fade, som hele bordet deler. Sharing tilbydes på udvalgte hoteller.

I lokalet

Vil du gerne opretholde energiniveauet igennem din mødedag, men undgå at holde en lang pause, når sulten skal stilles til frokost? Vores in-room madoplevelse er en let og fleksibel mulighed for dig, som gerne vil opretholde mødets momentum, mens du og dine deltagere nyder et velsmagende måltid.

Buffet
Stil sulten med din favorit eller udforsk alle vores retter og find nye favoritter. Du sammensætter din tallerken præcis efter dine egne ønsker i vores buffet. Vælg imellem velsmagende og energirige retter, som altid er skabt af friske råvarer og tilpasset alles behov. På den måde finder du altid noget, som tilfredsstiller netop dine smagsløg - uanset allergier eller præferencer.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder til dit møde. 

Mad for alle - uanset allergier og præferencer

Ude godt, men hjemme bedst. Det er ofte sandt for mennesker med særlige behov og krav til kosten. Bare ikke hos Scandic. 

Vi har respekt for, at mennesker er forskellige og har forskellige behov. Derfor tager vi højde for både allergier og præferencer, når du besøger os. Det betyder, at det ikke er nødvendigt for dig på forhånd at indsamle information om, hvorvidt der fx er veganere, glutenallergikere eller laktoseintolerante blandt dine deltagere og derefter videreformidle dette til os før dit møde.

Når du holder møde hos os, kan du og dine deltagere derfor glæde jer til en menu baseret på de bedste råvarer - sammensat af vores kokke, så den imødekommer alles behov.

Måske har du også hørt, at vi nu tilbyder 'Morgenmad for alle'? Det er en særskilt morgenmadsbuffet for vores overnattende gæster, som ikke tåler eller måske har fravalgt gluten og laktose. Eller lever vegansk. Eller måske bare har lyst til at smage på og udforske udvalget. 

Mød Torben - Head Chef