Mødeforplejning

Hos Scandic tror vi på, at bedre mad skaber bedre møder. Derfor har vi udviklet et madkoncept, der sikrer god energi og inspirerer til networking, mingling og anderledes tænkning. Vores erfaringer siger os nemlig, at mad bør være en integreret del af dit møde for at sikre de bedste resultater.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

mødeforplejning - Mad med mening

Når du holder møde hos os, kan du være sikker på, at vi har udvalgt det bedste til dig og dine mødedeltagere. Vores dygtige kokke sørger for, at dit møde kommer godt fra start og sikrer et højt energiniveau - hele dagen. Vi forkæler med energigivende serveringer og sunde fristelser, primært baseret på bæredygtige, lokale og sæsonbestemte råvarer. Derudover tager vi nøje hensyn til allergier, præferencer og særlig behov, med respekt for at vi alle er forskellige. Vi kalder det Mad Med Mening. 

Det handler om dit møde

Vi ved, at ingen møder er ens. Derfor vil du opleve, at vores Meeting Advisors spørger nøje ind til jeres særlige ønsker og behov for forplejning forud for jeres mødedag. Dette gør vi for at sikre, at alt går op i en højere enhed, og for at du kan koncetrere dig om det, der er vigtigst - dagens møde. Sammen finder I derfor ud af bl.a.: 

  • Er der behov for en særlig form for servering, som giver energi og skaber en bedre dynamik mellem dine mødedeltager, som fx mingling og sharing?  
  • Hvilke retter passer bedst til netop din sammensætning af mødedeltagere?
  • Skal der tages særlige hensyn til allergier, præferencer og særlige behov?

Mødebuffet eller 2-retters menu

Til vores mødepakker tilbyder vi altid en lækker frokost, enten som en 2-retters menu eller en buffet, hvor dine mødedeltagere selv kan sammensætte deres tallerken. Læs mere om, hvad vi serverer for jer i løbet af en mødedag her.

Alternative serveringsmuligheder

Ønsker I en anderledes form for servering til jeres møde? Læs mere om 'Mingling', 'Sharing' og 'In-room'.

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke

Kontakt os alle hverdage kl. 8.30 -17.

33 48 04 04

[email protected]