Book et møde

Mødebuffeter

Hos Scandic tror vi på, at sund og velsmagende mad skaber bedre møder. Derfor har vi udvikle et madkoncept, der sikrer god energi hele dagen og inspirerer til networking, mingling og anderledes tænkning. Vi har taget stilling til bæredygtighed, dyrevelfærd og brug af jordens ressourcer i den mad og drikke, vi serverer. Vi tager også nøje hensyn til allergier, præferencer og særlige behov med respekt for at vi alle er forskellige. Herunder får du et overblik over indholdet i de mødebuffetter, du kan glæde dig til, når du skal til møde på et af vores hoteller.

Serveringer i løbet af en mødedag

Vi sammensætter de bedste serveringer og lækkerier til dig og dine mødedeltagere, når I holder møde hos os. Dette gælder naturligvis uanset, om I besøger os til formiddag, frokost eller hele dagen.

I mødeområderne sørger vi for bæredygtig og økologisk kaffe, te, tørret frugt og nødder samt frisk frugt og vand hele dagen.

Alternative serveringsmuligheder

Hvis I ønsker en anderledes form for servering til jeres møde, så tilbyder vi også alternative serveringsmuligheder som 'Mingling', 'Sharing' og 'In-room'.

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke

Kontakt os mandag til torsdag kl. 8.30 -16.30 og fredag fra 8:30-16:00

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com