Mødebuffeter

Hos Scandic tilbyder vi en række madoplevelser, som sikrer, at dit møde kommer godt fra start med et højt energi niveau hele dagen. Og som forkæler dine mødedeltagere med sunde lækkerier og søde fristelser. Den mad vi serverer tager naturligvis også højde for allergier og særlige behov. I respekt for at vi alle er forskellige. Her får du et overblik over indholdet i de mødebuffeter, du kan glæde dig til, når du skal til møde på et af vores hoteller.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

God energi - hele dagen

Det er vigtigt at sikre et højt energiniveau igennem hele din mødedag. Derfor sammensætter vi de bedste serveringer og lækkerier til dig og dine mødedeltagere, når I holder møde hos os. Dette gælder naturligvis uanset, om I besøger os til formiddag, frokost eller hele dagen.

Vores serveringer baseres primært på lokale, bæredygtige og sæsonbestemte råvarer og tager altid hensyn til allergier og særlige behov. Til alle møder serveres desuden altid bæredygtig kaffe, forskellig te, tørret frugt og nødder samt frisk frugt og vand. Læs mere om vores forskellige buffeter herunder.