Book et møde

Mødelokaler Jylland

Vi har masser af hoteller fordelt over det meste af Jylland, så her er rig mulighed for at afholde både små og store møder og konferencer.

mødelokaler i Aalborg og frederikshavn

Uanset om I er mange eller få eller skal afholde store eller små møder, kan vi hjælpe med et passende mødelokale i Aalborg eller Frederikshavn. 

Scandic The Reef i Frederikshavn finder I mødelokaler med charmerende caribisk stemning, som kan sætte kulør på ethvert møde. Hotellet har hele 14 mødelokaler med plads til op til 210 deltagere. Vores ni moderne mødelokaler på Scandic Aalborg Øst byder alle på naturligt dagslys og kan rumme helt op til 300 personer.

mødelokaler i aarhus

Der er masser at vælge imellem, når du leder efter mødelokaler i Aarhus. Vores tre hoteller har hver deres optimale beliggenhed. Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor ligger lige i hjertet af byen, og Scandic Aarhus Vest ligger på kanten af byen ved Ringvejen. Uanset hvilket hotel du vælger, har du de bedste forudsætninger for et vellykket arrangement. 

mødelokaler i midtjylland

Står teambuilding og naturskønne omgivelser øverst på agendaen for dit kommende møde eller konference i Midtjylland? Vores mødelokaler i Silkeborg og Horsens er oplagte til netop dette. Eller har du brug for et mødelokale i forbindelse med messe eller konference i Herning? Så er der gode muligheder på Scandic Regina. 

Scandic Silkeborg ligger naturskønt tæt på både skov og Silkeborg søerne og er ideelt til aktive og kreative møder. På Scandic Opus Horsens, kan I ligeledes holde møder i grønne omgivelser. Her er desuden plads til op til 600 personer. Endeligt byder Scandic Regina på seks fleksible mødelokaler med en central beliggenhed Herning. 

mødelokaler i syddanmark

Hos os finder du mødelokaler i både Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Mangler du et mødelokale i trekantsområdet? Hos Scandic finder du mødelokaler i Kolding. Hos Scandic Kolding tilbyder vi en unik placering tæt på motorvejen og gode parkeringsmuligheder.    

Med ti mødelokaler og seks store konferencelokaler er Scandic Sønderborg ideelt til både store og mindre møder, og hos Scandic Olympic i Esbjerg byder vi på et moderne og veludstyret mødelokale med plads til 30 personer.

På vores hoteller kan du altid forvente:  

  • Professionel rådgivning til dig i alle mødets faser
  • Moderne AV-udstyr og fri Wi-Fi
  • Vores fleksible og energigivende mødeforplejning baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer

Konference- og mødelokaler Jylland