Konferencelokaler

Er du på udkig efter et sted at afholde din næste konference? Vi har konferencehoteller på tværs af hele Danmark, Norden og Tyskland, og vi tilbyder konferencelokaler i alle størrelser - op til en kapacitet på mere end 1.100 personer. Book konferencelokale hos os, og lad vores Meeting Advisers skabe rammerne og skræddersy din konference.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Det får du altid i vores konferencelokaler

Kernen i vores mødekoncept er personlig rådgivning. Når du holder konference hos os, guider vores Meeting Advisors dig i alle konferences faser, og sammen finder vi frem til en skræddersyet løsning, som lige netop passer til dig og dit mødes formål. Vi er således klar til at give personlig rådgivning fra start til slut.

Vi tilbyder lokaler til alle typer af konferencer, til alle formål og til alle anledninger. Hos os vil du opleve moderne konferencelokaler, sund og lækker mad baseret på de bedste råvarer, fri Wifi samt komfortabel overnatning.

  • Meeting Advisors som tager udgangspunkt i formålet med din konference skaber rammerne for, at du opnår de bedste resultater
  • Konferencelokaler med moderne AV-udstyr og konferencelokaler
  • Velsmagende mad fyldt med energi, som inspirerer til networking og til at skabe gode resultater