Book et møde

meetings online

Det skal være hurtigt og nemt at booke et mødelokale. Lad dig inspirere af vores hoteller, find din ønskede dato og du ser med det samme hvilke opstillinger, der er mulige samt hvilken pris vi kan tilbyde. Du kan nemt og enkelt booke online og får bekræftelsen med det samme. Du kan booke møder online på 24 danske hoteller.

Sådan gør du - trin for trin:

  1. Klik på Møde, konference & event i hovedmenuen (du kan også søge direkte fra denne side). Øverst på siden kan du se vores 'Book et møde' søgefelt, hvor du skal udfylde dine ønsker: by eller hotel, dato, start- og sluttidspunkt og antal deltagere. Hvis du har en bookingkode, skal den også tilføjes her. Klik på søg

    image16pz5.png

    Du vil derefter se en liste over søgeresultater, der viser de hoteller med ledige lokaler, der matcher dit behov.

  2. Klik på et af de hoteller du er interesseret i, enten på listen eller direkte på kortet. De hoteller hvor der står 'kan bookes nu' har ledige mødelokaler, som du kan booke direkte online. På de øvrige hoteller kan du sende en forespørgsel.

  3. Dette viser de ledige mødelokaler på hotellet. Klik på det lokale du er interesseret i for at se priser, mulige opstillinger samt mødeudstyr. Linket 'Vis mere' giver dig flere oplysninger og detaljer om udstyr. Når du har valgt et mødelokale, skal du klikke på 'Book'.

  4. Du skal nu færdiggøre din booking ved at udfylde dine kontaktoplysninger, valgfri ekstra ønsker (mad og drikke) og anden information, du måtte ønske at give os. Den samlede pris vises nederst på siden, og der vises en opsummering af din booking i øverste højre hjørne. Hvis alt stemmer, skal du klikke ja til at acceptere bookingbetingelserne og klik så på 'Bekræft booking' for at sende din booking direkte til os.

  5. Kort efter vil du modtage du en bekræftelsesmail på din booking til den mailadresse du opgav i forrige trin. Hvis det er første gang du bruger vores online bookingsystem, skal du bekræfte din mailadresse.

Nu er du færdig, og du kan læne dig tilbage og se frem til dit møde!

For at annullere eller ændre dit møde:

Hvis du ønsker at annullere eller ændre dit møde, anbefaler vi dig at gøre det på samme måde, som du bookede det på. Du kan gøre det via linket i den bekræftelsesmail du modtog, da du foretog bookingen. Du kan selvfølgelig også ringe til os på tlf. +45 3348 0404.

Bemærk, at du kan annullere din booking gebyrfrit op til 72 timer før mødestart. Annullerer du senere end dette vil du blive opkrævet et annulleringsgebyr i henhold til vores bookingvilkår og betingelser.

Hvis du vil booke et mødelokale i et land udenfor Danmark, skal du følge de samme trin for at søge efter et hotel eller by og så sende din forespørgsel til det hotel, du er interesseret i.