Book et møde

Hybridmøder

Har du behov for at mødes både fysisk og med deltagelse online? Vores ’plug and play’ løsning virker – hver gang – uanset hvor mange deltagere I er. Pris fra 495 DKK inkl. moms.

Fleksibilitet der virker

Vi bruger state-of-the-art udstyr med den bedste video og lydkvalitet for at give dig de bedst mulige møder. Det har aldrig været nemmere at sætte op, du skal bare sætte stikket i, så virker det.

Hvad er et hybridmøde?

Et hybridmøde er en kombination af et fysisk og virtuelt møde, hvor nogle af deltagerne er samlet fysisk i mødelokalet, mens andre deltager online gennem fx Teams eller Zoom. I mødelokalet sætter vi det nødvendige video- og lydudstyr op, og sørger for det hele virker, så du kan fokusere på det vigtigste – dit møde.

Er et hybridmøde relevant for mig?

Uanset formål er hybridmøder en god løsning. Vi har erfaring med afholdelse af alt fra små møder og træning af medarbejdere, til større seminarer, foredrag, workshops, kickoffs og konferencer.

Deltagergaranti

Hybridmødets største styrke er fleksibilitet - med et hybridmøde kan du give deltagergaranti. Uanset om der er kø på motorvejen, askesky på Island eller global pandemi, kan dine deltagere være med. Kameraet giver også mulighed for at optage mødet til senere brug, så ingen viden eller inspiration går tabt.


Hvad koster det?

Om du skal mødes 2 eller 2000 gør ingen forskel, vi har udstyret, der gør det let for dig at engagere dine mødedeltagere. Kontakt os for en samlet pris på mødelokale, forplejning og hybridmødepakke. 

  • Leje af udstyr op til 20 personer i mødelokalet. 495 DKK inkl. moms.
    Alt video- og lydudstyr er inkluderet i prisen. Vi sørger for, at det står klar til mødestart. Der er ingen begrænsning på antallet af deltagere online.
  • Har du behov for et større møde på over 20 personer i mødelokalet, hjælper vi dig med en skræddersyet løsning. Denne løsning skræddersyes fra gang til gang.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit hybridmøde:

Telefon: 33 48 04 04

Email: meeting.dk@scandichotels.com  

Kontakt os mandag til torsdag kl. 8.30 -16.30 og fredag fra 8:30-16:00

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke