Vi lancerer Nordens største coworking netværk

Find dit nye coworking space hos os på Scandic, og nyd en bedre arbejdsdag med massevis af fordele! Du får naturligvis alle de praktiske ting, som du kan forvente af et coworking space - men du får meget mere end det. Feks. en skøn hotelmorgenmad, effektiv og god service fra vores medarbejdere og endda en behagelig seng, hvis du ender med at arbejde lidt (for) sent.en bedre arbejdsdag - 199 kr pr dag 

Vi tilbyder et stort udvalg af stemningsfulde og behagelige "spaces", som du kan arbejde i. Vælg f.eks. et afslappet loungeområde, hvor stemningen fra kvarteret udenfor hoteldøren afspejles i lokalerne indenfor. Eller foretrækker du et stille område, hvor du kan dykke ned i dagens opgaver? Find det space, der matcher dig og dit arbejde.

Du kan booke et dagligt, ugentligt eller månedligt pas hos os - ingen binding eller opsigelsesperiode. Og i september og oktober giver vi dig et ekstra godt tilbud: Book dit coworking space med 50% rabat på vores i forvejen lave priser. 

DAGLIGT UGENTLIGT MÅNEDLIGT
199 kr.  99 kr. 799 kr. 399 kr. 1999 kr. 999 kr.

Valgfrit tillæg: Når du køber et dagligt/ugentligt/månedligt pas til vores coworking spaces, får du også mulighed for at booke et af vores mødelokaler for EUR 15/hour*.

*Afhænger af tilgængelige lokaler.

  Hvordan booker jeg? 
  Kig forbi et af vores hoteller, når arbejdet kalder - vores receptionist hjælper dig med at komme godt i gang. 

  Alt det du har brug for, for at få en bedre arbejdsdag

  Forandring fryder. Men hos os får du ikke kun en ny udsigt fra din arbejdsplads. Du får også et kreativt og inspirerende miljø med massevis af gode muligheder for at netværke med folk fra nær og fjern. Og fik vi sagt, at vi selvfølgelig arbejder, når du gør det. Vores døre er åbne døgnet rundt. 

  • Vælg imellem vores 270 lokationer i seks lande
   Vi er, hvor du er.
  • Vælg imellem et stort udvalg af coworking spaces
   Afslappede loungeområder, levende hotellobbier eller mere stille lokaler.
  • WiFI er inkluderet
   Hurtigt og pålideligt WiFi.
  • Kaffe og te er inkluderet
   Ubegrænset adgang til kaffe og te til at holde dig kørende.
  • Vand med og uden brus er inkluderet
   Det er vigtigt ikke at blive dehydreret.
  • Printer og kopi-service
   Få dine dokumenter printet på hotellet.
  • Receptionen er til rådighed
   Vi er her for at hjælpe dig.
  • 10% rabat på mad i vores shop, restaurant og bar
   Vigtige beslutninger skal ikke træffes på en tom mave.
  • Drop-in mødelokaler til 150 kr. i timen
   Afhænger af ledige lokaler
  • #StaySafe at Scandic
   Vores vigtigste opgave er at sikre vores gæsters og team members sikkerhed.

  Det med småt
  Priserne ved lancering er tilgængelige i september og oktober 2020, go det er kun muligt at købe ét dags/uges/månedspas. Derefter gælder de almindelige priser. Betaling for et coworking space kan ikke refunderes eller ombookes. Et coworking space kan kun bookes på vores hoteller. Coworking siddepladser kan ikke reserveres, men du er altid garanteret en siddeplads. Hvis den siddeplads du ønsker er optaget, vil vores medarbejdere hjælpe dig med at finde en alternativ arbejdsplads, som passer til dine behov. Du skal altid medbringe din kvittering og kunne fremvise den som garanti, når du bruger vores coworking spaces og de fordele, der følger med. Dine 10% rabat i vores shop, restaurant og bar gælder hver dag i din booking og gælder for op til 5 personer. Fri vand med og uden brus gælder ikke varer fra vores shop. Drop-in møder er afhængig af ledige lokaler.