Book hotel

Overnat på Scandic Frankfurt Museumsufer midt i Frankfurts pulserende centrum, og nyd udsigten over Frankfurts skyline og Main-flodens bredder. Beliggenheden mellem Messe Frankfurt og Museumsufer giver både forretningsrejsende og turister den perfekte indkvartering.

Read more about Scandic Frankfurt Museumsufer

I vores nydesignede konferenceområde finder du 7 konferencelokaler, det største med plads til 285 personer, og de er alle udstyret med den nyeste konferenceteknologi. Vores innovative konferenceprogram tilbyder forfriskende måltider, og vores prisbelønnede bæredygtighedsstrategi sørger for, at mødet forløber gnidningsfrit – og med god samvittighed.

Og som en sporty modsætning til en travl dag er vores fitnessrum med et udvalg af maskiner til styrke- og kredsløbstræning åbent døgnet rundt.

I vores restaurant tilbyder vi en overdådig Scandic-morgenbuffet og en omfattende menu.

Vores hotel ligger i centrum af Frankfurt, kun 5 minutters gang fra hovedbanegården i det livlige Bahnhofsviertel. Udover et stort udvalg af restauranter ligger Frankfurt-operaen, Schauspielhaus-teatret og Märchenbrunnen-springvandet alle få minutters gang fra vores hotel. Museumsufer over for hotellet tilbyder med mere end 20 museer et stort udvalg af moderne og historiske udstillinger. Og dem, der vil tage den med ro, kan slentre langs Main-flodens bredder.

4.0 2091 anmeldelser fra TripAdvisor

Current travel restrictions Coronavirus (COVID-19)
If you have booked a stay please check government pages for requirements e.g. negative test or arrival from risk areas.
Restaurant temporarily closed
Unfortunately, the restaurant is temporarily closed. But delicious snacks and refreshing drinks are available 24h/day at our Scandic Shop.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Frankfurt Museumsufer Telefon

+49 69 9074 59 0

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Frankfurt Museumsufer Adresse

Wilhelm-Leuschner-Straße 44
Frankfurt am Main

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room Frankfurt

Konferenceområdet på Scandic Frankfirt Museumsufer byder på 7 gode konferencelokaler, det ideelle sted at afholde dine møder og events i det centrale Frankfurt.

Book et mødelokale