Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Overnat på vores nyåbnede hotel Scandic Frankfurt Museumsufer midt i Frankfurts pulserende centrum, og nyd udsigten over Frankfurts skyline og Main-flodens bredder. Beliggenheden mellem Messe Frankfurt og Museumsufer giver både forretningsrejsende og turister den perfekte indkvartering.

Read more about Scandic Frankfurt Museumsufer

I vores nydesignede konferenceområde finder du 7 konferencelokaler, det største med plads til 285 personer, og de er alle udstyret med den nyeste konferenceteknologi. Vores innovative konferenceprogram tilbyder forfriskende måltider, og vores prisbelønnede bæredygtighedsstrategi sørger for, at mødet forløber gnidningsfrit – og med god samvittighed.

Og som en sporty modsætning til en travl dag er vores fitnessrum med et udvalg af maskiner til styrke- og kredsløbstræning åbent døgnet rundt.

I vores restaurant tilbyder vi en overdådig Scandic-morgenbuffet og en omfattende menu.

Vores hotel ligger i centrum af Frankfurt, kun 5 minutters gang fra hovedbanegården i det livlige Bahnhofsviertel. Udover et stort udvalg af restauranter ligger Frankfurt-operaen, Schauspielhaus-teatret og Märchenbrunnen-springvandet alle få minutters gang fra vores hotel. Museumsufer over for hotellet tilbyder med mere end 20 museer et stort udvalg af moderne og historiske udstillinger. Og dem, der vil tage den med ro, kan slentre langs Main-flodens bredder.

4.0 1926 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Frankfurt Museumsufer Telefon

+49 69 9074 59 0

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Frankfurt Museumsufer Adresse

Wilhelm-Leuschner-Straße 44
Frankfurt am Main

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room Frankfurt

I vores nydesignede konferenceområde finder du 7 konferencelokaler med al den moderne teknologi, der er behov for til et møde. Udover vores anerkendte bæredygtighedsstrategi sørger opfriskende måltider, kreative icebreakers og særligt uddannede møderådgivere for, at dit møde bliver en komplet succes.

Book et mødelokale