Hotel i Frankfurt

Frankfurt am Main anses som en af de vigtigste metropoler i Europa. Ikke alene ligger byen lige i hjertet af Tyskland og Centraleuropa, den er også et internationalt finanscentrum. Den spændende blanding af historiske bygninger og moderne arkitektur er både populær blandt turister og forretningsrejsende. Den nærliggende lufthavn gør det også virkelig nemt at komme til Frankfurt.

HOTEL I FRANKFURT AM MAIN

På grund af sin alsidighed tiltrækker Frankfurt mange typer af internationale besøgende. Oplev den imponerende Frankfurt skyline om aftenen med det berømte Main Tower, gå en tur langs Main-floden eller besøg et af de 34 enestående museer langs Museumsufer. Den nærliggende Frankfurt lufthavn (blot 15 minutters kørsel fra vores hotel) og de gode togforbindelser gør det nemt for rejsende at besøge storbyen ved Main-floden, uanset transportmiddel.

Moderne og i byen: vores hotel i Frankfurt

Lige ved Main-flodens bredder ligger en række museer, blandt andet det tyske filmmuseum, verdenskulturmuseet, museet for brugskunst og historisk museum. Nyd de mange aktiviteter, som Mainhattan tilbyder. Gå en tur gennem Frankfurt Altstadt til rådhuset Römer og til de mange smukke gamle kirker. Her finder du også nogle af byens bedste restauranter. Tag på shopping på Zeil, Frankfurt am Mains berømte shoppegade, hvor du finder masser af butikker og indkøbscentre. Den populære bydel Sachsenhausen ligger tæt på vores hotel . Tag en slentretur gennem de smalle gader med bindingsværkshuse, og besøg de hyggelige barer, hvor du kan prøve den verdenskendte 'Ebbelwei' (æblevin).

Langt væk fra turisternes favoritsteder finder nogle af de største messer og events sted i Frankfurt, for eksempel IAA (Frankfurt Motor Show) og Frankfurts bogmesse. Messekomplekset ligger ikke langt fra centrum, og det er nemt at komme dertil med offentlig transport.