Vores hotel i Kirkenes

Den nordlige by Kirkenes er en vigtig havn og handelsstation. Det er alle tiders sted til at opleve midnatssolen samt Aurora Borealis - bedre kendt som nordlyset. Kirkenes er alle tiders udgangspunkt, hvis du er naturentusiast. Herfra kan du besøge nordkapplateauet, 3-grænsemærket, hvor Norge, Finland og Rusland mødes, eller udforske nationalparken "Øvre Pasvik Nasjonalpark" I parken kan du se bjørne, ulve og fugle. Du kan endda besøge Grænsemuseet, sejle ud på en kongekrabbesafari, besøge hulen Andersgrotta, slædehundekenneler eller tage på en tur med en flodpram i grænselandet. Vores hotel i Kirkenes er det perfekte overnatningssted, hvis du vil opleve og opdage denne eksotiske destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.