Vores hoteller i Oslo

Oslo er en by med uendelige muligheder lige uden for døren! Kultur, historie, natur, shopping og natteliv – uanset årstiden kan du vælge blandt en lang række muligheder.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Scandic Victoria Oslo, Oslo, exterior, facade
4.0 640 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Victoria Oslo

Overnat centralt i Oslo, lige ved Karl Johans gate, Stortinget og Spikersuppa. Hotellet er perfekt til både forretningsrejsende og en ferie.
Facade, Exterior
4.0 678 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Solli

Bo centralt på Scandic Solli med et livligt natteliv og gåafstand til byens shopping og attraktioner. Besøg V Solli Bar & Spiseri, og book dit næste møde hos os.
Scandic Byporten, facade, exterior
4.0 547 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Byporten

Bo i hjertet af Oslo. I gåafstand til shopping, seværdigheder og kultur. Lige ved siden af offentlig transport – perfekt, når du vil udforske byen.
Scandic-St_-Olavs-Plass-Lobby3.jpg
4.0 72 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic St. Olavs plass

Velkommen til et komplet renoveret og nyt Scandic St Olavs plass! Hotellet står færdigt i maj 2016.
Scandic Oslo City, exterior, Oslo
3.5 495 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo City

Overnat i hjertet af Oslo, lige ved Karl Johans gate og Operahuset. Gør brug af vores konferencecenter, og afslut dagen med et måltid på Bjørvigen Mat & Vinhus.
Scandic Helsfyr, Oslo, exterior
4.0 353 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Helsfyr

Et perfekt hotel til små møder og store konferencer. Ideelt til effektive forretningsrejser, bare fem minutter fra lufthavnsbussen, metroen og Oslo centrum.
Scandic Asker, exterior, facade
4.0 192 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Asker

Hold dit næste møde i Asker, en kort togtur fra Oslo og inden for gåafstand til eksprestoget til lufthavnen. Vi skræddersyr konferencepakker ud fra dine behov.
Scandic Holberg, facade
4.0 386 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holberg

Et centralt hotel i hjertet af Oslo. Kun et stenkast fra Slottsparken og inden for gåafstand af Bogstadveien, Majorstua og Karl Johans gate.
Scandic Vulkan, exterior, facade
4.0 423 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Vulkan

Bo centralt ved Grünerløkka, i et ungt bymiljø. Perfekt til dem, som holder af design, kultur, mad og drikke, da Mathallen er lige ved siden af.
Scandic Sjolyst, facade, exterior, bicycle
3.5 335 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sjølyst

Bo i et byområde, der samtidig er tæt på skønne udearealer. Perfekt placering til udendørs aktiviteter, forretningsrejsende, sports- og større rejsegrupper.
Scandic Fornebu, exterior
4.0 430 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Fornebu

Når du bor på Scandic Fornebu er du tæt på naturen med strande, vandreruter og golf. Lad børnene lege i ChildPlanet. Konferencefaciliteter med plads til 1850 personer.
Holmenkollen Park, View
4.0 728 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Holmenkollen Park

Vores hotel er kendt for sin unikke arkitektur og panoramaudsigt over Oslo. Nyd din middag i vores restaurant. Perfekt til konferencer og events.
Olympiatoppen Sportshotell, Oslo, health, training, exercise
4.0 17 anmeldelser fra TripAdvisor

Olympiatoppen Sportshotel

Spis, sov og træn som en olympisk sportsudøver. Stå på ski i Nordmarka, eller løb rundt om søen Sognsvann. Vi serverer mad, der giver den bedste præstation, til træning og møder.
Scandic Gardermoen, facade
3.5 240 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Gardermoen

Bo tæt på Lufthavn Gardermoen. Nyd en tidlig morgenbuffet, når du rejser, eller book dit næste møde hos os. Vi har fantastiske konferencefaciliteter.
Scandic Oslo Airport, exterior, facade
4.0 478 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Oslo Airport

Arranger din næste konference på dette prisvindende hotel. Med fleksible faciliteter kan vi skræddersy møder og konferencer for dig.