Vores hotel i Karasjok

Byen Karasjok ligger i hjertet af det norske Lapland, 18 km fra den finske grænse, og et ophold på vores hotel i Karasjok er et naturligt stoppested på vej til Nordkapplateauet. Byen er hjemsted for det indfødte samerfolk, hvis rige kultur og traditioner kan opleves ved at besøge nogle af deres vigtigste institutioner, som ligger her. Landskabet kan kun beskrives som bemærkelsesværdigt med et fantastisk farvespektrum. Under de rette forhold vil du måske endda se nordlyset danse hen over vinterhimlen. Du kan desuden opleve 60.000 rensdyr i løbet af efteråret og vinteren, besøge en samerfamilie eller prøve en tur ned ad bjerget på en slæde trukket af rensdyr. Vores hotel i Karasjok er det perfekte overnatningssted, mens du udforsker denne eksotiske destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.